Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

со првото коло. 
Четвртфиналниот ждреб е овој петок или?
)Гуркуф не игра,можда Ди Мариа е боље за 60 минута па натака да се чува, ама да не се праам тренер, сепак најдобриот го имаме
))Се надевам дека и покрај тоа што Роналдо се враќа, Бензема ќе се движи како прошлите утакмици, многу ме потсети на Хиго во враќањата до Чаби,не знам зошто
)))
))))

Утре играме колку за инфоПретпоставувам дека истите што погоре ги имате пишано ќе стартуваат,иако би сакал некој експеримент да напраи Мур..)Гуркуф не игра,можда Ди Мариа е боље за 60 минута па натака да се чува, ама да не се праам тренер, сепак најдобриот го имаме
))Се надевам дека и покрај тоа што Роналдо се враќа, Бензема ќе се движи како прошлите утакмици, многу ме потсети на Хиго во враќањата до Чаби,не знам зошто
)))
Вечер..ќе се слави победа!!!!))))

Мурињо: Аулас има право, имаме причина да играме на 0 - 0.
Алудира на тоа што претседателот на Лион пред некоја ден изјави дека Мурињо ќе играл на 0 - 0. Околу играњето на Роналдо, изјави дека според денешниот тренинг и според тоа што ќе го кажат лекарите ќе кажел дали ќе игра утре. Немало да чека до утре за да одлучи.
Си пишал пред мене за Роналдо.
--- надополнето ---
Утре играме колку за инфо![]()
)