Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Ние од Прилеп неможиме да се организираме :(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Му вика „ - Tи не играш“ на Бензема :)

Ако Роналдо, Рамос, Ди Мариа или Албиол добијат жолт утре, ќе немаат право на настап у првото коло наредна сезона. :P

AquaCool

Sound Factory
Член од
25 ноември 2007
Мислења
144
Поени од реакции
0
Претпоставувам дека истите што погоре ги имате пишано ќе стартуваат,иако би сакал некој експеримент да напраи Мур..:))Гуркуф не игра,можда Ди Мариа е боље за 60 минута па натака да се чува, ама да не се праам тренер, сепак најдобриот го имаме:)))Се надевам дека и покрај тоа што Роналдо се враќа, Бензема ќе се движи како прошлите утакмици, многу ме потсети на Хиго во враќањата до Чаби,не знам зошто:))))
Вечер..ќе се слави победа!!!!:)))))

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Супер, Батистута ке ми се јави за 1 саат да му кажам за број, а никој ништо нема ни потврдено. Јас сега најверојатно станувам па незнам кога ке дојдам пак.... (извинење за офтопик)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Мурињо: Аулас има право, имаме причина да играме на 0 - 0. :D

Алудира на тоа што претседателот на Лион пред некоја ден изјави дека Мурињо ќе играл на 0 - 0. Околу играњето на Роналдо, изјави дека според денешниот тренинг и според тоа што ќе го кажат лекарите ќе кажел дали ќе игра утре. Немало да чека до утре за да одлучи.

--- надополнето ---

Овие пристигнале во Мадрид.

Lloris, Vercoutre, Reveillere, Gassama, Cissokho, Lovren, Cris, Kolo, Diakhae;, Gourcuff, Gonalons, Pjanic, Kallstom, Toulalan, Grenier, Pied, Delgado, Briand, Lisandro, Gomis y Lacazette.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Си пишал пред мене за Роналдо.:)

--- надополнето ---

Претпоставувам дека истите што погоре ги имате пишано ќе стартуваат,иако би сакал некој експеримент да напраи Мур..:))Гуркуф не игра,можда Ди Мариа е боље за 60 минута па натака да се чува, ама да не се праам тренер, сепак најдобриот го имаме:)))Се надевам дека и покрај тоа што Роналдо се враќа, Бензема ќе се движи како прошлите утакмици, многу ме потсети на Хиго во враќањата до Чаби,не знам зошто:))))
Вечер..ќе се слави победа!!!!:)))))
Утре играме колку за инфо:)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Мурињо: Аулас има право, имаме причина да играме на 0 - 0. :D

Алудира на тоа што претседателот на Лион пред некоја ден изјави дека Мурињо ќе играл на 0 - 0. Околу играњето на Роналдо, изјави дека според денешниот тренинг и според тоа што ќе го кажат лекарите ќе кажел дали ќе игра утре. Немало да чека до утре за да одлучи.

да не бидам песимиста,ама со таква дефанзивна игра како што би требало да има утре според оваа изјава на мурињо реал нема никогаш да помине едноставно мора да му стане јасно дека реал не е интер и дека најдобрата одбрана на реал е головите и нападот,едноставно невозможно е 90 минути да не примите го со одбрана во која киксовите ги има на секоја утакмица,во одбрана која многу ретко не прима барем еден гол.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Also Gonzalo is back. He was with the rest of the lads in the traning group today! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom