Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај го имат ова бе сам да се кандидираш?..хахаха....:Шала на страна,одговарат ,најажурен ми гледаш од екипаваАбе се убаво тоа, со него се зголемуваат опциите у средина значајно, но ме нервира што ствараат помпа сеа за него, ко лани со Кака. Да не ни се случи дежаву ко лани и прехлани со Кака и очекувањето да се врати.
Значи, знаеме дека е одличен играч но Сахин нема одиграно ни минута со тимот. Колку што знам ни на тренинг. Така да најпаметно од Мурињо ќе биде постепено да го вклопува, се таму до Ел Класико. А не верувам и дека подруго нешто ќе направи Мур, не верувам да го фрли од старт у игра наредниве утакмици.
п.с. што бидна со темата. Има кандидати или да отворам ја !?![]()

Каков Сахин за Класико бе шо зборите... И да се снајде добро ке си биде најмногу резерва за Класико...
Кај беше Озил во првото Класико ? Кај беше Ди Марија во првото Класико ? Не летајте... треба детето уште да учи.
Не може така да викаш, за првото Класико тоа беше распашана банда никој на ништо не личеше ни Озил ни Ди Марија, никој не одигра како што треба. Сега и да сакаме тешко да добие шанса затоа што беше долго повреден, а за понатамошните Класика убеден сум дека Сахин ќе игра голема улога.
--- надополнето: Oct 14, 2011 5:49 PM ---
![]()
lol
До крајот на неговата кариера има уште скоро 10 години, и дефинитивно заслужи да го дигне клемпавиот трофеј од ЛШ..
),ти отвори ја новата тема во името на Дигимон 
фалаКај го имат ова бе сам да се кандидираш?..хахаха....:Шала на страна,одговарат ,најажурен ми гледаш од екипава![]()

Не си номаленСо едногласна одлука(како единствен кандидат),ти отвори ја новата тема во името на Дигимон
--- надополнето: Oct 14, 2011 8:37 PM ---
фала![]()