Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го составот за со Бетис: Iker Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Kaká, Özil, Ronaldo e Higuaín.

Неколку интересни информации за дуелите помеѓу Реал Мадрид и Бетис.
Одиграни се 46 утакмици во кои на 34 пати Реал славел,а Бетис славел само на 5 утакмици,7 утакмици завршиле нерешено.
Гол разлика Реал Мадрид 125:35 Реал Бетис.

п.с. Мурињо не изгубил ниту една утакмица во октомври месец во последните 7 години.

XI del Madrid: Iker Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Kaká, Özil, Ronaldo e Higuaín.

Какво креле сум тек сеа видов дека Васил МКД го пишал погоре :confused:

Некој да даде линк :D да не бара нет многу секако :D
--- надополнето: Oct 15, 2011 3:50 PM ---
Упс ... 18:00 Шпанско првенствио: Реал Мадрид - Бетис - директен пренос(премиера)

Треба гол да примиме за да се освестиме... Озил се изгуби, Крис промаши некоја полу шанса. Лас у споредба со другите е светла точка, но ништо посебно. Другите сите просечно.

Јас ја играв ситно x2, така да знаете што ми се очекувањата од утакмицава...

темата ќе биде готова после утакмицава, овде да ги испцуеме ако не тепаат, у новата да биде се добро...

Тоа за историјата, стадионот, логото го искористив од минатiвe теми, нема потреба тоа да се менува... :)

Газиме бе. Ко Барса сме...посед 90% :vozbud:

Not. И на нас и на канталонците треба да ни е јасно дека посед не е се во фудбалот. Ај барем да ги чуваат головите оваа утакмица па да се испуцаат против циганите Лион.

Јас ја играв ситно x2, така да знаете што ми се очекувањата од утакмицава...

темата ќе биде готова после утакмицава, овде да ги испцуеме ако не тепаат, у новата да биде се добро...

Тоа за историјата, стадионот, логото го искористив од минатiвe теми, нема потреба тоа да се менува... :)
Цццц против свој тим упаќаш:confused:

Не само денеска, од почетокот на сезоната изгледаме безидејно во нападот, скоро сите акции се сведуваат на долги топки каде што Роналдо мора да трча прв па после сите по него..

Тешко дека Кака и Озил можат да играт заедно, се пробува да се направи нешто ала Чави и Иниеста, али и едниот и другиот се предалеку од голот, и практично самите себеси си сметаат.

Загрижен сум, Бетис со два паса може да ни ја помине одбраната и да постигне гол.

Ди Мариа место Озил, баш кога треба да се разбие таа десна страна се појавува Арбелоа.. -.-

Засега најдобар Лас, а тоа доволно говори за нашата игра.. Потребен е брз гол.

Цццц против свој тим упаќаш:confused:

да се нервирам помалку ако не успеат да тепаат... :)

не, озбилно, не очекував да играат добро после паузава за репрезентации. Пак ќе треба да почекаме 2-3 утакмици за да играат добро. Не за да победат, да победат можат и со ваква игра...

ете, Пипита ми ги украде парите... -_-

Скоро секогаш овие натпревари после репрезентациите се незгодни. Заборавив да кажам пред натпреварот, уште одма јас би потпишал на 1 - 0. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom