Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе се убаво тоа, со него се зголемуваат опциите у средина значајно, но ме нервира што ствараат помпа сеа за него, ко лани со Кака. Да не ни се случи дежаву ко лани и прехлани со Кака и очекувањето да се врати.

Значи, знаеме дека е одличен играч но Сахин нема одиграно ни минута со тимот. Колку што знам ни на тренинг. Така да најпаметно од Мурињо ќе биде постепено да го вклопува, се таму до Ел Класико. А не верувам и дека подруго нешто ќе направи Мур, не верувам да го фрли од старт у игра наредниве утакмици.

п.с. што бидна со темата. Има кандидати или да отворам ја !? :D
Кај го имат ова бе сам да се кандидираш?..хахаха....:Шала на страна,одговарат ,најажурен ми гледаш од екипава :)

Повикани за Билбао:

Goalkeepers
Casillas, Adan, Jesus
Defenders
Ramos, Arbeloa, Marcelo, Varane, Coentrao, Pepe
Midfielders
Ozil, Di Maria, Xabi Alonso, Callejon, Khedira, Lass, Kaka, Granero, Altintop
Forwards
Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema

Утре од 18:00 не даваат на Алфа.

Иначе за Сахин и јас мислам дека треба да се почека, зашто како прво сеуште не е целосно опоравен тренира само по 5-10мин со група. За приспособување во екипата не сумњам дека нема да се навикне, само треба да го издржи притисокот, ако успее да се справи со тоа не сумњам дека ќе биде одличен играч + уште е млад така да има уште многу за играње.

Друга работа со самото купување на Сахин ни се отвараат повеќе можности во екипата. Со Алонсо ќе бидат одлични партнери, овој ќе биде повеќе задолжен да ја спои средината со нападот. Џаби секако некако ми е преокупиран како да врши две задачи од еднаш, ем гледа да организира напад т.е. да ја даде топката на Озил за да се организира акција ем гледа и да биде активен и во дефанзивните задачи безразлика дали до него е Лас или Кедира.

Каков Сахин за Класико бе шо зборите... И да се снајде добро ке си биде најмногу резерва за Класико...
Кај беше Озил во првото Класико ? Кај беше Ди Марија во првото Класико ? Не летајте... треба детето уште да учи.

Каков Сахин за Класико бе шо зборите... И да се снајде добро ке си биде најмногу резерва за Класико...
Кај беше Озил во првото Класико ? Кај беше Ди Марија во првото Класико ? Не летајте... треба детето уште да учи.

Не може така да викаш, за првото Класико тоа беше распашана банда никој на ништо не личеше ни Озил ни Ди Марија, никој не одигра како што треба. Сега и да сакаме тешко да добие шанса затоа што беше долго повреден, а за понатамошните Класика убеден сум дека Сахин ќе игра голема улога.
--- надополнето: Oct 14, 2011 5:49 PM ---
313465_259915820712611_104811186223076_691754_1084432834_n.jpg

lol

Не може така да викаш, за првото Класико тоа беше распашана банда никој на ништо не личеше ни Озил ни Ди Марија, никој не одигра како што треба. Сега и да сакаме тешко да добие шанса затоа што беше долго повреден, а за понатамошните Класика убеден сум дека Сахин ќе игра голема улога.
--- надополнето: Oct 14, 2011 5:49 PM ---
313465_259915820712611_104811186223076_691754_1084432834_n.jpg

lol

1617295_i_see_what_you_did_there_holyshit_super_RE_Sharenator_Community_UNITE-s444x475-150637-580.jpg

До крајот на неговата кариера има уште скоро 10 години, и дефинитивно заслужи да го дигне клемпавиот трофеј од ЛШ..

бар едно 3-4 пати за тие 10 години... :icon_lol:

Со едногласна одлука(како единствен кандидат :) ),ти отвори ја новата тема во името на Дигимон :D
--- надополнето: Oct 14, 2011 8:37 PM ---
Кај го имат ова бе сам да се кандидираш?..хахаха....:Шала на страна,одговарат ,најажурен ми гледаш од екипава :)
фала :D

Утре роналдо брка 100ти гол во 100 утакмици а :D

Среќен Роденден Озил,ти посакувам се најдобро и да освоиш многу титули во дресот на Реал Мадрид.

Со едногласна одлука(како единствен кандидат :) ),ти отвори ја новата тема во името на Дигимон :D
--- надополнето: Oct 14, 2011 8:37 PM ---

фала :D
Не си номален:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::pos:

Mutlu Yıllar Özil:)
--- надополнето: Oct 15, 2011 9:17 AM ---
Пффффф хахахахахаххахаха

• Ми се допаѓа
Reactions: Mos
Ел Нињо нека ја отвара, а ја за следната си се кандитирам уште сега.:rolleyes:
Он. Среќен му роденден на Озил и многу успеси :)

Ел Нињо каде бе ти тема да отвараш ??? Колега немој вакви работи ти се молам :D
ЈАС ЌЕ ЈА ОТВОРАМ НОВАТА ТЕМА !!!
СЕ ЗАЕБАВАМ ! Отвори ја колега слободно, да се види тоа правничкото у тебе :D
епа ајт среќен нека му е роденденот на Озил и многу успеси !!:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom