Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е не викам не. Реваншот 0-0 и што се секирате за пеналите, Икер е на наша страна.

Бензема во Јануари аут од клубот. Дали на позајмица дали ќе биде пратен во Клуж или Жилина ич ама ич не ме интересира. Дрво неделкано....цепаница тешка. Го боли она онаквото што не игра...си лапа 4.5милиони и си спие мирно. Во право е Мурињо што му даваше шанса на Игуаин и кога не му одеше...па на ова ли дрво Бензема да му се даде шанса. Еј цела година лани чекав да се вклопи да проработи....а тој тапа тапасона. Во право беше Батистута кога "јадеше" гомна за него....еве јас лично му се извинувам на дечкото али во право беше. Во јануари нек си се спакува нек си го земе плејстејшнот оти за тоа го бидува само. Тоа што го допринесува он за тимот го допринесуваше и Савиола на времето....и добро се заврши и таа приказна.

На негово место сакам да се доведе Лоренте од Билбао. За примамлива сума ќе го дадат иако го мразат Мадрид и кралот. Со тие пари ќе вложат во нивната ЕТА и сите среќни. Исто тука на листата желби ми се Адебајор и Нилмар од Виљареал. Но да видиме што ќе се дешава до Јануари.

и јас најдов vamosreal да го слушам за совет :pos:
Eeee nemoj taka:)
Бензема во Јануари аут од клубот. Дали на позајмица дали ќе биде пратен во Клуж или Жилина ич ама ич не ме интересира. Дрво неделкано....цепаница тешка. Го боли она онаквото што не игра...си лапа 4.5милиони и си спие мирно. Во право е Мурињо што му даваше шанса на Игуаин и кога не му одеше...па на ова ли дрво Бензема да му се даде шанса. Еј цела година лани чекав да се вклопи да проработи....а тој тапа тапасона. Во право беше Батистута кога "јадеше" гомна за него....еве јас лично му се извинувам на дечкото али во право беше. Во јануари нек си се спакува нек си го земе плејстејшнот оти за тоа го бидува само. Тоа што го допринесува он за тимот го допринесуваше и Савиола на времето....и добро се заврши и таа приказна.

На негово место сакам да се доведе Лоренте од Билбао. За примамлива сума ќе го дадат иако го мразат Мадрид и кралот. Со тие пари ќе вложат во нивната ЕТА и сите среќни. Исто тука на листата желби ми се Адебајор и Нилмар од Виљареал. Но да видиме што ќе се дешава до Јануари.

Kolku e samo upravo ni ti samiot ne si svesen, a pa kamo li on:tapp:
Kaj se inace osven mene, Riken i uste eden da se javat za Di Maria a??? samo da se serelo bozeeeeeeeeeeee:kesa:

--- надополнето ---

g2710.jpg

OVOJ E MRTOV

Benzema ja promasi svojata posledna moznost:S

Не ја глеав утакмицава...и боље...само ќе сум се нервирала:)
по коментариве што сте ги пишале, доста надежни биле нашиве...ако нека се трудат, на некои ова им било и задњи пат што играат, па нека се порадуваат малку...

Mozda ke recite deka mnogu go branam Benzema no i Iguain ne stori nisto vo 30 min, samo eden dopir imase so topkata...Vo utakmicava falese Ozil, Canales izguben deluvase...

Mozda ke recite deka mnogu go branam Benzema no i Iguain ne stori nisto vo 30 min, samo eden dopir imase so topkata...Vo utakmicava falese Ozil, Canales izguben deluvase...

Ман, немам намера да провоцира, ама игравте со Мурсија, зарем и за нив ви требет Озил и ко?

Ман, немам намера да провоцира, ама игравте со Мурсија, зарем и за нив ви требет Озил и ко?

Nemavme kreativnost, dzabe se trudese Ronaldo sam koga nemase nekoj da dade pas, i da napravi 100% sansa....Diara ne moze da dade takov pas...toj mi bese muabetot inaku i so vtor sostav bi trebelo da ja pobedime na Mursija ali aj...;)

Ама што го мешате Игуаин со ова. Бензема не играше слабо само вчера, секогаш беше теле и остана. Сакаше шанса од прва минута, ја доби, и не покажа ни малку желба да протрча, се влечеше ко флегма некоја...

Да остане и понатаму, ќе биде полошо и за Игуаин, кој и натаму ќе нема конкуренција, па и тој ќе почне да забушава...

Llorente%20celebrates.jpg

Овој е човекот кој најдобро би ни дошол... немора у јануари, барем на лето. :)

^Звер.....би било убаво да дојде.

Иначе требаше МУРсија да ги победиме и со втор состав,но неможам да го сватам Мурињо како му даде шанса на Мамаду а не на Лас ?:toe:
А за реваншот со овој состав би можеле да ги демолираме:

Касиљас
-Рамос---Пепе---Албиол---Арбелоа-
-Лас---Гранеро-
---Каналес---
-Ди Марија--П.Леон-
Игуаин​

Место Љоренте, ја би за Салаи. Поефтин и би прифатил седење на клупа.

^Звер.....би било убаво да дојде.

Иначе требаше МУРсија да ги победиме и со втор состав,но неможам да го сватам Мурињо како му даде шанса на Мамаду а не на Лас ?:toe:
А за реваншот со овој состав би можеле да ги демолираме:

Лас не беше ни повикан поради повреда.

Тие 3 милиони за Салаи не ги ни рачунам. :pos: Ипак ни треба и некој поискусен. :)

Ама што го мешате Игуаин со ова. Бензема не играше слабо само вчера, секогаш беше теле и остана. Сакаше шанса од прва минута, ја доби, и не покажа ни малку желба да протрча, се влечеше ко флегма некоја...

Да остане и понатаму, ќе биде полошо и за Игуаин, кој и натаму ќе нема конкуренција, па и тој ќе почне да забушава...
Toa e do nego ne e do Benz, on ako tolku saka da igra ke si se dokazuva i dava golovi nema da go tupi, a za Benz ne ni zboram tipot go boli k***t sto ne igra.
Moze Szalai, tipot e visok 1.93 i dosta e krupen, mozda bi stanalo od nego igraciste(nesto ko Drogba, Adebayor i Anelka):)
Sve e otideno be, El Clasico vo ponedelnik, boze sacuvaj, ncncncncncnc:uvo:

--- надополнето ---

Site umovi na Hercules

Ozil, Xabi Alonso, Carvalho, Marcelo i Adan treniraat so Castilla.

Satellite

Satellite

Satellite

Site igraci sto bile vcera povikani protiv Murcia imaat denes slobodno.
Pepe i Granero dobrovolno bile vo Real Madrid City:)

--- надополнето ---

Xabi Alonso dobiva Lan Onari nagrada

Satellite

Spored Lopez "Xabi Alonso e primer za mladite Baskijci. Toj e primer za kvalitet vo sportot za nasata mladina."

Dosta pofalbi do Xabi, bravo bravo:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom