Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eeee nemoj takaи јас најдов vamosreal да го слушам за совет![]()
Бензема во Јануари аут од клубот. Дали на позајмица дали ќе биде пратен во Клуж или Жилина ич ама ич не ме интересира. Дрво неделкано....цепаница тешка. Го боли она онаквото што не игра...си лапа 4.5милиони и си спие мирно. Во право е Мурињо што му даваше шанса на Игуаин и кога не му одеше...па на ова ли дрво Бензема да му се даде шанса. Еј цела година лани чекав да се вклопи да проработи....а тој тапа тапасона. Во право беше Батистута кога "јадеше" гомна за него....еве јас лично му се извинувам на дечкото али во право беше. Во јануари нек си се спакува нек си го земе плејстејшнот оти за тоа го бидува само. Тоа што го допринесува он за тимот го допринесуваше и Савиола на времето....и добро се заврши и таа приказна.
На негово место сакам да се доведе Лоренте од Билбао. За примамлива сума ќе го дадат иако го мразат Мадрид и кралот. Со тие пари ќе вложат во нивната ЕТА и сите среќни. Исто тука на листата желби ми се Адебајор и Нилмар од Виљареал. Но да видиме што ќе се дешава до Јануари.
Mozda ke recite deka mnogu go branam Benzema no i Iguain ne stori nisto vo 30 min, samo eden dopir imase so topkata...Vo utakmicava falese Ozil, Canales izguben deluvase...
Ман, немам намера да провоцира, ама игравте со Мурсија, зарем и за нив ви требет Озил и ко?
Mozda ke recite deka mnogu go branam Benzema no i Iguain ne stori nisto vo 30 min, samo eden dopir imase so topkata...Vo utakmicava falese Ozil, Canales izguben deluvase...
^Звер.....би било убаво да дојде.
Иначе требаше МУРсија да ги победиме и со втор состав,но неможам да го сватам Мурињо како му даде шанса на Мамаду а не на Лас ?
А за реваншот со овој состав би можеле да ги демолираме:
Место Љоренте, ја би за Салаи. Поефтин и би прифатил седење на клупа.
Toa e do nego ne e do Benz, on ako tolku saka da igra ke si se dokazuva i dava golovi nema da go tupi, a za Benz ne ni zboram tipot go boli k***t sto ne igra.Ама што го мешате Игуаин со ова. Бензема не играше слабо само вчера, секогаш беше теле и остана. Сакаше шанса од прва минута, ја доби, и не покажа ни малку желба да протрча, се влечеше ко флегма некоја...
Да остане и понатаму, ќе биде полошо и за Игуаин, кој и натаму ќе нема конкуренција, па и тој ќе почне да забушава...
Moze Szalai, tipot e visok 1.93 i dosta e krupen, mozda bi stanalo od nego igraciste(nesto ko Drogba, Adebayor i Anelka)Место Љоренте, ја би за Салаи. Поефтин и би прифатил седење на клупа.
Sve e otideno be, El Clasico vo ponedelnik, boze sacuvaj, ncncncncncnc:uvo:http://sportdenes.com/index.php?opt...13-58-20&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
Ел Класико во Понеделни :lud: