Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На негово место сакам да се доведе Лоренте од Билбао. За примамлива сума ќе го дадат иако го мразат Мадрид и кралот. Со тие пари ќе вложат во нивната ЕТА и сите среќни. Исто тука на листата желби ми се Адебајор и Нилмар од Виљареал. Но да видиме што ќе се дешава до Јануари.

ОООО дали ?? Не ме заебавај..

--- надополнето ---

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...ramePromocionesMenu/Real_Madrid_StyleTool.htm

Бензема во Јануари аут од клубот. Во право беше Батистута кога "јадеше" гомна за него....еве јас лично му се извинувам на дечкото али во право беше.
На негово место сакам да се доведе Лоренте од Билбао. Исто тука на листата желби ми се Адебајор и Нилмар од Виљареал.

фала на извинувањето, али и не мора. сепак мора некој робусен напаѓач, нилмар не ни е од корист пошо не е таков тип, или борбен како Тевез некој... друг никој
п.с. добро е шо Руни потпиша нов договор, колку и да е добар ќе беше нова грешка на перез(нова ѕвезда, англичанец, нова средина која никогаш не играл, и како основно проблематичен е)

фала на извинувањето, али и не мора. сепак мора некој робусен напаѓач, нилмар не ни е од корист пошо не е таков тип, или борбен како Тевез некој... друг никој
п.с. добро е шо Руни потпиша нов договор, колку и да е добар ќе беше нова грешка на перез(нова ѕвезда, англичанец, нова средина која никогаш не играл, и како основно проблематичен е)

Tevez ima sve, samo visina ne i toa moze da koci za vo Real Madrid:)

--- надополнето ---

Сега ви е шансата, Трезеге нема да игра !! :) :) (шала)

Abe SEKIRA ne se kurci:pos2::pos2::pos2:

Tevez ima sve, samo visina ne i toa moze da koci za vo Real Madrid:)
нема висина ама и Реал не игра на високи топки... и плус може Тевез да игра и поповлечено баш као за Мурињо е створен... му дава премногу опции за во нападот, иако ударот со глава му фали

па незнам Бензема воопшто не се снајде...
сега за сега за мене најпрактично најдобро и најефтино решение е Љоренте...

па незнам Бензема воопшто не се снајде...
сега за сега за мене најпрактично најдобро и најефтино решение е Љоренте...
најефтино?! под 30 мил атлетик не го дава 100% а откупна му е 35 мил. така да... форгет

па види
таков играч(од тој калибар)кој во шпанската репрезентација са носи со Торес и Вила мислам дека заслужува толкава откупна клаузола...
сакам да кажам дека играч со неговите квалитети не можеш да купиш за поефтини пари од 30мил...а ако се купува напагач тој е најреалната опција

^
па и тоа што викаш
ама мора да се најде достојна замена...
Бенз е како мува без глава...
мора да се најде еден квалитетен играч на таа позиција а бенз може и да остане нема потреба да се продава..
па после тројцата нека се тепаат за првите 11...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom