Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На негово место сакам да се доведе Лоренте од Билбао. За примамлива сума ќе го дадат иако го мразат Мадрид и кралот. Со тие пари ќе вложат во нивната ЕТА и сите среќни. Исто тука на листата желби ми се Адебајор и Нилмар од Виљареал. Но да видиме што ќе се дешава до Јануари.
Бензема во Јануари аут од клубот. Во право беше Батистута кога "јадеше" гомна за него....еве јас лично му се извинувам на дечкото али во право беше.
На негово место сакам да се доведе Лоренте од Билбао. Исто тука на листата желби ми се Адебајор и Нилмар од Виљареал.
фала на извинувањето, али и не мора. сепак мора некој робусен напаѓач, нилмар не ни е од корист пошо не е таков тип, или борбен како Тевез некој... друг никој
п.с. добро е шо Руни потпиша нов договор, колку и да е добар ќе беше нова грешка на перез(нова ѕвезда, англичанец, нова средина која никогаш не играл, и како основно проблематичен е)
Сега ви е шансата, Трезеге нема да игра !!![]()
(шала)
нема висина ама и Реал не игра на високи топки... и плус може Тевез да игра и поповлечено баш као за Мурињо е створен... му дава премногу опции за во нападот, иако ударот со глава му фалиTevez ima sve, samo visina ne i toa moze da koci za vo Real Madrid
најефтино?! под 30 мил атлетик не го дава 100% а откупна му е 35 мил. така да... форгетпа незнам Бензема воопшто не се снајде...
сега за сега за мене најпрактично најдобро и најефтино решение е Љоренте...