Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе рачунајте ме и мене за групно гледање, се мислам само дали да го земам знамето да го закачиме негде. :)

1. moni <3 real :)))
2. djmanga
3. Shuriken
4. Nikolic
5. Alex_The_Great
6. Urban_Mover
7. ob1
8. ima mesto za mene?! ako ne drugo ke se nasmeete na moeto pcuenje (ne daj boze da dojde do takov slucaj de)

8. ima mesto za mene?! ako ne drugo ke se nasmeete na moeto pcuenje (ne daj boze da dojde do takov slucaj de)

Ако даде Бензема гол, гол ке се соблечам и оро ке почнам да играм :D Иначе доаѓај, и дај предлог ајде. :)

Озил е мислам дека клучот на овие добри игри. Кога ке се врати Кака ке биде интересно. Озил ке биде жртвата но претпоставувам нема долго. Све ме води на она дека Кака ке покаже добри игри, а летото сепак ке биде продаден. :(

Ако даде Бензема гол, гол ке се соблечам и оро ке почнам да играм :D Иначе доаѓај, и дај предлог ајде. :)

Озил е мислам дека клучот на овие добри игри. Кога ке се врати Кака ке биде интересно. Озил ке биде жртвата но претпоставувам нема долго. Све ме води на она дека Кака ке покаже добри игри, а летото сепак ке биде продаден. :(

Brat Kaka e katastrofa i nema sto da dokaze, posle povredava a i predhodno nisto ne pokaza...znam deka sakas da bide najdobar za da bides ponosen i sreken:), isto kako ja so Benz, ama deckoto se gubi vo svemir:@ mamata negova glupa...baska i mnogu se nafurav vcera koa zborese komentatorot za nego, deka e mrzliv na treninzi, posto si fatil ubavo drustvo sto go e**t u mozok:toe:

е баш би сакал да го видам тоа, даваш ветување пред многу луѓе... абе има многу кафичи не мора у еспресо кај градежен, подобро некаде у центар...

Опааааа и соблакање ќе има а?:pos:
синеее бе не те учев така:)

Опааааа и соблакање ќе има а?:pos:
синеее бе не те учев така:)
мони ради тебе, ако дечкото е искрен бензема нека даде и 3 гола, али само да го видиме тоа чудо од Штеф :pos2:

Мислам дека Мурињо смета на Кака после Јануари.Најпрво ќе добива шанса како резерва (секако ќе се прати и неговата игра на тренинзте)и ако му оди добро мислам дека Мур ќе му најде место без да биде жртва Озил.Жртвата најверојатно би бил Кедира со што ќе играме со Чаби како ДМ.Ама здравје до тогаш,прво да успешно да ја завршиме првава сезона.

П.С Многу ми е жал шо неможам да дојдам,но тоа ти е,мал град-проблеми со превоз.

е баш би сакал да го видам тоа, даваш ветување пред многу луѓе... абе има многу кафичи не мора у еспресо кај градежен, подобро некаде у центар...

манга пиша дека тоа пишал админот на фб од колку фанови има Реал, но немора да значи но сепак ако се збираме на друго место тоа треба да се знае дали ќе има услови за гледање и дали и кој ќе закаже

Па ај вие што сте од Скопје ако можете уште вечерва, или утре прашајте во некој кафич у Скопје, да се собереме само ние од Кајгана, така подобро би било мислам. :)

Па ај вие што сте од Скопје ако можете уште вечерва, или утре прашајте во некој кафич у Скопје, да се собереме само ние од Кајгана, така подобро би било мислам. :)
еве утре јас ке прошетам низ центар и ќе видам ако можам негде да договорам у некој кафич, ама ако прашаат колку луѓе за колку да им речам?! сигурно не за 8 само нели?

--- надополнето ---

^ Не верувам дека нешто такво ќе направи еден од Озил/Кака ќе игра крило најверојатно :)
Озил првата сезона у вердер играше лево крило, така да нека покаже Кака првин у каква форма ќе е другото не е проблем, озил и лево и десно и у средина(предобар е)

Ви завидвам шо мојте да си се соберите и да си гледате...Ептем ми се идат,али од Охрид сум,џенем,башка сабајле нашкола,тестови.....шипак.мада јас дома си организирав за вторник 3ца наши,и 3 ца од МИлан...па се надевам дека дома немат да плачам...:kesa: хехе.....Иначе утакмицата со Малага не ја гледав,ама како шо ги гледам импресиите и овеќе од Позитивни,се надевам во исти ритам и против МИлан!:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom