- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.653
- Поени од реакции
- 14.624
Рамос кога се враќа ?
Со Милан можеби ќе игра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рамос кога се враќа ?
8. ima mesto za mene?! ako ne drugo ke se nasmeete na moeto pcuenje (ne daj boze da dojde do takov slucaj de)Иначе рачунајте ме и мене за групно гледање, се мислам само дали да го земам знамето да го закачиме негде.
1. moni <3 real))
2. djmanga
3. Shuriken
4. Nikolic
5. Alex_The_Great
6. Urban_Mover
7. ob1
8. ima mesto za mene?! ako ne drugo ke se nasmeete na moeto pcuenje (ne daj boze da dojde do takov slucaj de)
8. ima mesto za mene?! ako ne drugo ke se nasmeete na moeto pcuenje (ne daj boze da dojde do takov slucaj de)
Ако даде Бензема гол, гол ке се соблечам и оро ке почнам да играмИначе доаѓај, и дај предлог ајде.
Озил е мислам дека клучот на овие добри игри. Кога ке се врати Кака ке биде интересно. Озил ке биде жртвата но претпоставувам нема долго. Све ме води на она дека Кака ке покаже добри игри, а летото сепак ке биде продаден.![]()
е баш би сакал да го видам тоа, даваш ветување пред многу луѓе... абе има многу кафичи не мора у еспресо кај градежен, подобро некаде у центар...Ако даде Бензема гол, гол ке се соблечам и оро ке почнам да играмИначе доаѓај, и дај предлог ајде.
Озил е мислам дека клучот на овие добри игри. Кога ке се врати Кака ке биде интересно. Озил ке биде жртвата но претпоставувам нема долго. Све ме води на она дека Кака ке покаже добри игри, а летото сепак ке биде продаден.![]()
Ако даде Бензема гол, гол ке се соблечам и оро ке почнам да играмИначе доаѓај, и дај предлог ајде.
мони ради тебе, ако дечкото е искрен бензема нека даде и 3 гола, али само да го видиме тоа чудо од Штеф :pos2:Опааааа и соблакање ќе има а?
синеее бе не те учев така![]()
е баш би сакал да го видам тоа, даваш ветување пред многу луѓе... абе има многу кафичи не мора у еспресо кај градежен, подобро некаде у центар...
еве утре јас ке прошетам низ центар и ќе видам ако можам негде да договорам у некој кафич, ама ако прашаат колку луѓе за колку да им речам?! сигурно не за 8 само нели?Па ај вие што сте од Скопје ако можете уште вечерва, или утре прашајте во некој кафич у Скопје, да се собереме само ние од Кајгана, така подобро би било мислам.![]()
Озил првата сезона у вердер играше лево крило, така да нека покаже Кака првин у каква форма ќе е другото не е проблем, озил и лево и десно и у средина(предобар е)^ Не верувам дека нешто такво ќе направи еден од Озил/Кака ќе игра крило најверојатно![]()