Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не очекувате ваљда Кедира да дава голови !? Ма да вчера шутот му беше у пи*ку матер.... Одлично си ја врши работата, вчера у прво полувреме беше поставен малку понапред ако приметивте, кај што треба да е Озил, а овој беше десно... имаше и два три продори во шеснаесетник, и фала богу дека ги заеба :pos: Единствено вчера замерка за него имам за примениот гол, мораше да го чува подобро играчот.

За со Милан, тешко дека јас ќе дојдам зашто уште не сум сместен у Скопје. Резервирајте ако можете +/- едно место, па ќе ви кажам у понеделник.

За реваншот доаѓам сигурно, макар и колоквиум да имам таа недела :icon_lol:

Епа ај да се преброиме време е

1. moni <3 real :)))
2. djmanga
3. Shuriken
4.Nikolic
5. Alex_The_Great
6.Urban_Mover
7....
.
.

FilipMacedon, mlade_hala_m и ElNinho може ќе дојдат

другите?

Еспресо се наоѓа одма спроти Градежен Факултет на Партизанска, ако добро се сеќавам Филе таму организираше следење на некој натпревар минатат сезона, значи има услови за гледање, но кој го предложи Еспресо и дали може да закаже таму?

^ не се знае за мене сигурно:( амааааа сакаааамммм...
иначе честито победа беееее:):):):):)

П.С. Манга ај по незнам кој пат *****СРЕЌЕН РОДЕНДЕН***** хахахахаха:pipi:

Mourinho attends Castilla match
Satellite

Епа ај да се преброиме време е

2. djmanga
3. Shuriken
4.Nikolic
5. Alex_The_Great
6.Urban_Mover
7....
.
.

FilipMacedon, mlade_hala_m и ElNinho може ќе дојдат

другите?

Еспресо се наоѓа одма спроти Градежен Факултет на Партизанска, ако добро се сеќавам Филе таму организираше следење на некој натпревар минатат сезона, значи има услови за гледање, но кој го предложи Еспресо и дали може да закаже таму?

Би се чекале кај Соборна, со мене најверојатно ке дојдат другар-два што исто така се големи фанови на Реал, со Мони, Манга, Вамос Реал и Вицко ке се договорам на мсн. А за закажување, прво, кој го даде предлогот? Дали има некој што му е во спат местото и би можел да отиде да закаже ? И дали има некој зборено со админите на Колку фанови има Реал Мадрид во Македонија? Јас се надевам дека ке отидеме само ние, зашто претпоставувам ке има големи гужви. Како сакате, само нека се знае све на време.

Би се чекале кај Соборна, со мене најверојатно ке дојдат другар-два што исто така се големи фанови на Реал, со Мони, Манга, Вамос Реал и Вицко ке се договорам на мсн. А за закажување, прво, кој го даде предлогот? Дали има некој што му е во спат местото и би можел да отиде да закаже ? И дали има некој зборено со админите на Колку фанови има Реал Мадрид во Македонија? Јас се надевам дека ке отидеме само ние, зашто претпоставувам ке има големи гужви. Како сакате, само нека се знае све на време.

Колку што приметив прв манга пиша, па ако чита нека не извести што како, дали ќе има собиранка или не, а за чекање нели е подобро во дворот на ГФ, секогаш е отворен

Админот на Колку фанови има Реал Мадрид пиша дека ќе се гледало таму, па ја мислев заедно ќе глеаме. Ако сакате само ние од форумов, ајде организирајте некаде па ќе гледаме. И мене така ми е боље.

Mourinho (Málaga 1 – 4 Real Madrid): Во првото полувреме играфме на поразличен начин. Екипата беше компактна. Cristiano и Di María играа од иста страна. Со 0-3 одлучив да внесам промени и да се вратам на стариот систем и екипата беше подготвена за таа промена бидејќи во претсезона работевме повеќе системи. За мене овоа беше комплетен натпревар, иако не ми се допадна голот на Málaga и морам да признам дека добро го изиграа тоа, но мојата екипа знаеше што треба да прави и ја знаеше стратегијата.
Разговаравме и се договоривме со претседателот, не е негативно ако си отворен да слушнеш други мислења, тоа е добра особина. Претседателот ме викна, ми објасни што значи тоа признание за Шпанците и за фановите да го имаат капитенот таму да го прими признанието, го почитуваме и кралот. И затоа донесовме заклучок да бидеме отворени. Тоа што е добро за сите madridistas е добро и за мене. Нека уживаат Шпанците во тој ден. Претседателот се сложи да се исполнат два мои услова, играчот да тренира тоа утро и во 20h да биде во хотелот за карантин. Ќе биде пратен приватен авион и Casillas нема да има ниедна друга активност пред и после церемонијата. Среќен сум што ја променив мојата одлука и што еден симбол на Real Madrid и на Шпанската репрезентација ќе биде присутен во Oviedo.

Casillas: Добро си ја завршуваме работата, созреваме со секој нареден натпревар, и се повеќе се вклопуваме. Сега доаѓаат сериозните натпревари и тука треба да се покажеме. Прво Milan, еден од оние натпревари кои секој играч сака да го игра и секој навивач сака да го гледа. Ќе одам во Овиедо, ќе биде тоа краток пат, сама да го земам признанието и одма се враќам. Mourinho ја сфати ситуацијата и сфати што значи таа награда за шпанскиот фудбал.
Xabi Aonso: Не ме изненадуваат ни Cristiano, ни Higuaín. Се зборуваше за некаква загриженост, но јас никогаш не се сомневав во нив. Добро и сериозно изигравме во одбрана. Задоволни сме, затоа што го контролиравме натпреварот во секоја минута. Против Milan имаме важен натпревар и ако ги освоиме трите бода дефинитивно одиме во следната фаза, но нема да биде лесно. Мило ми е што како репрезентација го добиваме признанието Príncipe de Asturias. Треба да направиме сите страни да бидат задоволени, не е важно кој ќе оди, важно е признанието.
Cristiano: Јас никогаш не кажав дека сум загрижен затоа што не можев да дадам гол. Тоа се работи на медиумите и го почитувам тоа, но јас никогаш не кажав такво нешто. Јас само работев за да ни оди добро на цела екипа и знаев дека моите голови ќе дојдат порано или подоцна. Среќен сум затоа што изигравме одличен наптревар. Тоа ни дава доверба за натпреварот против Мilan кога мора да ни иде добро и кога мораме да се квалифицираме за следната фаза. Ozil е одличен, но и останатите, Khedira, Pedro León…. задоволни сме од сите нови играчи.
Higuaín: Дадовме голови и среќни сме. Работиме смирено и тоа се рефлектира на терен преку играта и головите. Денес окажавме дека знаеме да дадеме гол и да играме добро. Секогаш се обидувам да дадам гол и да и помогнам на екипата, тоа е најважното.
Pedro León: Една ваква победа секогаш е добра, добар резултат и добра игра. Јас бев смирен цело време, знаев дека тренерот верува во мене. Ништо не изгубив, продолжив да работам како и секогаш и имав среќа и ме повика за денешниот натпревар. Имам одлична соработка со Mourinho, приказната заврши од дамна.

Иначе во скопје има оригинал дрес од реал 2200 денари без име бел. во фан шоп

Ахам, уживај дека е оргинал. Само што се вратив од Прага брат и влегов во продавницата на Адидас и првото нешто што видов кукла облечена во дрес на Реал. Тоа беше љубов на прв поглед. Гледам цена 85 евра, отварам новчаник у мене уште 60 евра. Тоа беше најголемото разочарување.

Иначе зборот ми беше дека не се тие оригинали што се продаваат во Фан-шоповите. Блиску се до оригинали, али не се баш оригинал дресови.

Иначе рачунајте ме и мене за групно гледање, се мислам само дали да го земам знамето да го закачиме негде. :)

2. djmanga
3. Shuriken
4. Nikolic
5. Alex_The_Great
6. Urban_Mover
7. ob1

Ахам, уживај дека е оргинал. Само што се вратив од Прага брат и влегов во продавницата на Адидас и првото нешто што видов кукла облечена во дрес на Реал. Тоа беше љубов на прв поглед. Гледам цена 85 евра, отварам новчаник у мене уште 60 евра. Тоа беше најголемото разочарување.

Иначе зборот ми беше дека не се тие оригинали што се продаваат во Фан-шоповите. Блиску се до оригинали, али не се баш оригинал дресови.

Иначе рачунајте ме и мене за групно гледање, се мислам само дали да го земам знамето да го закачиме негде. :)

2. djmanga
3. Shuriken
4. Nikolic
5. Alex_The_Great
6. Urban_Mover
7. ob1

Не се мисли. Земај го ! :)....ајде повеке имаше заинтересирани. Него ајде дајте предлог ако сакате да гледаме само ние. Претпоставувам дека околу 11-12 луѓе ке сме вкупно. Ајде оставајте предлози.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom