Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После пуштете некој квалитетен или ХД линк, за сопкаст боље ќе биде.

Ја би се предомислил
како што кажа мурињо прва утакмица на оксер во ЛШ пред домашна публика мотивација до небо

Иначе вечер очекувам победа со 2:0 или 2:1

Не верувам дека ќе почат двајцата, Игуаин и Бенз... самоубиство формација е таа моментално, особено па Бензема како би се докажал ако пак не игра шпиц !? Едино Мурињо ако увидел на тренинг дека подобро се снаоѓа како крило... ма да Ди Мариа ќе се снајде сигурно подобро.

Е сеа, тука ако го ставиме изоставувањето на Леон, можеби и има логика у тоа Бенз да игра крило, али јас лично не би сакал да играме со таква поставеност.

Исто и Рамос... не дека Оксер се толку опасни ама имам чуство дека како стопер нема да игра баш најдобро...

Иначе очекувам победа и ништо друго,мора на овие да се истуриме за промаршените шанси :)

ха ако очекувате од бенз секоја шанса во гол да ја претвори тешко тоа само против босна,а дека сум сигурен во победа не сум после натпреварот со леванте е сеа дали оксер ќе игра дефанзивно или офанзивно тоа е друго веќе.....

Брат ај објасни ми убаво од каде, што и како да симнам и да инсталирам за ова сопкаст за да може да гледам..

Спушти ја програмата од тука или тука... инсталирај, и потоа барај стримови кои се за Sopcast....

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
^Да се надовзам....зошо не можам да гледам утакмици на сопкаст.......мн тешко ми полнит,....а имам неограничен интернет.......ми пишит playing chanel....А слика не идат ни после 5 минути.....:jaj:Do pred nedela i pol gledav bez problem:)

Ауууу, каква формација е сега ова...

Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Khedira, Lass, Xabi Alonso, Cristianо, Higuain and Benzema.

Без Озил, со Ласс у средина дополнително... и Бензема и Игуаин заедно....

Мурињо не сака многу дефанзива а?

:) :)

Ја очекуев вакво нешто против Милан, али против Оксер никако. Али ако, рачунајте дека Оксер ќе тргнат офанзивно, а со тој троец на средина тешко дека ќе пробијат, и мислам дека на контри ќе ги убиеме, нешто слично како што им направивме на Еспањол.

^Да се надовзам....зошо не можам да гледам утакмици на сопкаст.......мн тешко ми полнит,....а имам неограничен интернет.......ми пишит playing chanel....А слика не идат ни после 5 минути.....:jaj:Do pred nedela i pol gledav bez problem:)

И кај мене на некои стримови така прави, али на другите иде без проблем... пробај со друг стрим...

А ке може да ми дадеш линк за download и за ова Veetle?

Прогуглајте де... еве за Veetle, ма да Сопкаст е подобро иако касни сликата 1 минута...

--- надополнето ---

Мурињо не сака многу дефанзива а?

:) :)

Не, само се прилагодува на условите. Прв натпревар со таква формација, на кој уште ни резултатот не го знаеме, одма почнавте со ова... :)

Формацијата е самоубиство. Може на еден начин да биде едноставна како што пиша Манга погоре. Песимист сум за формацијава и предвидувам катастрофално прво полувреме :\ Се надевам во второ ке има добри измени и лесно ке поминеме. Толку за сеа се читаме на полувреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom