Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ласс беееее

--- надополнето ---

Да играше Озил прва постава....др ќе беше....немат кој да ни го поврзит нападов ....

Тоа е тоа, Мурињо со оваа формација сакаше да ја убие играта на Оксер, тоа и го направи, Оксер немаа речиси никакви шанси, освен онаа случајната по грешката на Икер. Од друга страна пак, ние со ваква формација без плејмејкер, создадовме доволно шанси, двете на Игуаин и оние на Марсело и Лас. Комотно можевме да водиме со 1-2 разлика. Во второ се надевам дека Мурињо нема да се задоволи со реми, и ќе уфрли барем еден од Озил и Ди Мариа, и со тоа ќе тргне поофанзивно.

Не беше потребен плејмејкер, добро функционираа Кедира, Ласс и Алонсо, особено Ласс и Алонсо го дополнуваа недостатокот на плеј.

Главниот проблем се тројцата идиоти напред, од кои ниту еден моментално не заслужува да биде во првиот состав... мора Озил и Ди Мариа да се внесат, од овие тројца не очекувам гол... Роналдо може да се извади за да не направи некоја глупост...

Марсело,Лас и Бензема најагилни.........Лас да го смиреше малце шутот......2 гола ќе имаше на конто вечерва....

Ди Марија мислам дека треба да го стаи, да ги пробие по страна, зашто е брз и тешко ке го чуваат, и многу поише шанси ке има за Игуаин и Бензема

@emcontrerass Xabi Alonso, el que más ha corrido en el Madrid (6,2km), seguido de Khedira (6,06) y Lass (5,5), Higuaín (5,4), Benzema (5,3). Y CR7 (4,7km

Ја пуштив да гледам и одма гол да се дае.. :D Вие ми требавте на ливче пошто само вие ме јебевте сеа за сеа :D АЛи сега никоја

Ја пуштив да гледам и одма гол да се дае.. :D Вие ми требавте на ливче пошто само вие ме јебевте сеа за сеа :D АЛи сега никоја

I jas ja fativ posledna od golemite koef i cekam uste tenis 1.10 koef, valjda nema da me zaebe:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom