Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aј ако може некој нека ми прати линк за проверка на сообраќајот пошто неможам да се снајдам на странава од т-хоме.Да видам дали имам за утре некој ГБ?

Срање или не, во последниве години имаме исто титули како и вас, НУЛА!
Давај палома, и така знаеш дењка увек ме пукаат кризни ситуации и многу ми е потребна :pos:
Има разлика во тоа што вие доживотно ќе си останете на нула:back:
И не се секирај за паломите бе, познати ми се твоите 'кризни' ситуации:pos:

Да се надоврзам аналогно на ова за Бензема....мислам дека конечно ќе почне да реагира, зашто желбата да докаже што умее е голема, како и желбата да престане да грее клупа. Очекувам да го даде максимумот од себе, што и во иднина не би ме чудело доколку е прва постава, а Игуаин да се смири малку. Со нервоза и брзање не се добива ништо.

Не очекувајте чуда од Бензема...

Zoshto ? Kazhi dali nekogas Benzema vo Real dobil vistinska sansa da se dokaze ? Igrashe lani prvite 5 natprevari prv sostav, koga igracite ne se ni poznavaa megju sebe. Ja licno kje zboram protiv Benzema koga toj ke dobie vistinska shansa da se dokaze, kako sho dobivaat site drugi ostanati igraci. Se dodeka igra 5 natprevari prv sostav pa 5 kje vleva vo poslednite 5 minuti, jas nema da zboruvam nishto losho protiv nego, deka bil vo slaba forma i slichno.

juvenila31.gif

"Jese" Rodriguez Ruiz... еден од тие на кои им предвидуваат светла иднина! :)

--- надополнето ---

Zoshto ? Kazhi dali nekogas Benzema vo Real dobil vistinska sansa da se dokaze ? Igrashe lani prvite 5 natprevari prv sostav, koga igracite ne se ni poznavaa megju sebe. Ja licno kje zboram protiv Benzema koga toj ke dobie vistinska shansa da se dokaze, kako sho dobivaat site drugi ostanati igraci. Se dodeka igra 5 natprevari prv sostav pa 5 kje vleva vo poslednite 5 minuti, jas nema da zboruvam nishto losho protiv nego, deka bil vo slaba forma i slichno.

Абе не дека зборам лошо за него, али многу ме нервира што е толкава флегма, и што не сака да се потруди да загризе цврсто. Фала богу дека не знаеме у каква форма е кога не играл константно, али мислам дека не треба многу да се очекува од Бенз, барем не толку колку што правеше Игуаин...

5+ utre ke davale Baern - Bazel, kur me boli, HD strim, priklucuvam so TV, mnogu podobro od Kanal 5.. :)

Мур: „Бензема работи многу добро, според мојата филозофија на фудбалот. Сега е време да изградам доверба во него, тој ќе започне на утрешниот натпревар против тимот на Оксер“,

Мур: „Бензема работи многу добро, според мојата филозофија на фудбалот. Сега е време да изградам доверба во него, тој ќе започне на утрешниот натпревар против тимот на Оксер“,

Фала богу!!!!!:aplauz:

Ne da ocekuvam mnogu od Benzema, tuku ocekuvam povekje odkolku od Iguain vo momentov ;)

не очекувам многу од бензема,ама очекувам многу од реал,време е да се распали и да ги уплаши тимовите од ла лига па и од лш,и како што кажа мурињо,тимовите против барса прерано се откажуваат поради тоа што се плашат од нив,а не од нас!

Не сваќајте така. Ова е мотив за Игуаин да се свести.:vozbud:

Saber Rider;3803735[B напиша:
]Срање или не, во последниве години имаме исто титули како и вас, НУЛА! [/B]
Давај палома, и така знаеш дењка увек ме пукаат кризни ситуации и многу ми е потребна :pos:

39823_416754254772_96686264772_4755908_6101751_n.jpg

???????:icon_lol:

„Воопшто немам потреба да ви објаснувам за моите решенија. Доколку председателот ме праша, ќе му кажам нему, но тој сеуште го нема направено тоа“.

„Зборувате како да станува збор за Зидан или Марадона. Педро Леон е добар играч, кој до пред 2 месеци играше во Хетафе. Доколку работи како што сакам јас, ќе има повеќе можности да се покаже“.

„Доколку не се труди на тренинзите, тогаш ќе му биде потешко. Веќе кажав дека Бензема ќе стартува во почетниот состав, зошто не ме прашате за останатите 10 играчи, зошто ме прашувате за некој кој не е овде“,
запраша Жозе, по што стана, се поздрави со легендата на Оксер Ги Ру и си замина.

:zver:

Очигледно забушава на тренинзи Педро Леон

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom