ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Не очекувајте чуда од Бензема...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има разлика во тоа што вие доживотно ќе си останете на нула:back:Срање или не, во последниве години имаме исто титули како и вас, НУЛА!
Давај палома, и така знаеш дењка увек ме пукаат кризни ситуации и многу ми е потребна![]()
Не очекувајте чуда од Бензема...
Zoshto ? Kazhi dali nekogas Benzema vo Real dobil vistinska sansa da se dokaze ? Igrashe lani prvite 5 natprevari prv sostav, koga igracite ne se ni poznavaa megju sebe. Ja licno kje zboram protiv Benzema koga toj ke dobie vistinska shansa da se dokaze, kako sho dobivaat site drugi ostanati igraci. Se dodeka igra 5 natprevari prv sostav pa 5 kje vleva vo poslednite 5 minuti, jas nema da zboruvam nishto losho protiv nego, deka bil vo slaba forma i slichno.
Мур: „Бензема работи многу добро, според мојата филозофија на фудбалот. Сега е време да изградам доверба во него, тој ќе започне на утрешниот натпревар против тимот на Оксер“,
ИШАЛАХ!Фала богу!!!!!![]()
Не сваќајте така. Ова е мотив за Игуаин да се свести.Мур: „Бензема работи многу добро, според мојата филозофија на фудбалот. Сега е време да изградам доверба во него, тој ќе започне на утрешниот натпревар против тимот на Оксер“,
Saber Rider;3803735[B напиша:]Срање или не, во последниве години имаме исто титули како и вас, НУЛА! [/B]
Давај палома, и така знаеш дењка увек ме пукаат кризни ситуации и многу ми е потребна![]()
Ne da ocekuvam mnogu od Benzema, tuku ocekuvam povekje odkolku od Iguain vo momentov![]()