Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Welcome Ozil!
Шо праиме сеа со ВДВ? :)

Welcome Ozil!
Шо праиме сеа со ВДВ? :)
ма што ќе ти е во ренова или работнички ќе го шитнеме,и да како е никот на флорентино на форумов зашто пред многу страна му пишав ако чита да го купи дечкото и стварно ејјјј што ти е кајгана

--- надополнето ---

Честито нов играч. Не дека ни требаше ама ај белки знај Мур шо прај..

гледам наназад постови,и гледам дека повеќето се против вдв и го плукаат а не разбирам зошто, кога дојде вдв не дојде како најголемо засилување, од него не се очекуваше да ја води екипата и за секој неуспех на реал не е крив вдв,во овие две сезони во реал он имаше споредна улога и одигра на ниво... штета што ќе си оди(ако си оди)..
иначе да се надеваме дека озил ќе се вклопи брзо и одлично во екипата и ќе придонесе за освојување на титули!!
HALA MADRID

Ај честито нов играч...одличен фудбалер е Озил...е сега ќе треба некој да се продава...според мене прв на листа Гранеро...

гледам наназад постови,и гледам дека повеќето се против вдв и го плукаат а не разбирам зошто, кога дојде вдв не дојде како најголемо засилување, од него не се очекуваше да ја води екипата и за секој неуспех на реал не е крив вдв,во овие две сезони во реал он имаше споредна улога и одигра на ниво... штета што ќе си оди(ако си оди)..
иначе да се надеваме дека озил ќе се вклопи брзо и одлично во екипата и ќе придонесе за освојување на титули!!
HALA MADRID
можеби повеќето нема да се согласат со ова ама јас попрво би го продал кака отколку ван дер ваарт човекот барем е лојален на клубот и не дава изјави дека неговите претходни клубови се најаки и дека имаат шанса против манчестер во ЛШ

Не бев ни за негово доаѓање, а ни против негово... Незнам, останува едното само, да веруваме во Мурињо. Ајде сега, нека ги тргне непотребните.
Во секој случај, честито нека му е.

Честито нека му е!! Одличен играч млад,талентиран и добро е што може да игра на повеќе позиции то ме бендисува.

Искрено ова е добар потег за развој на кариерата според мене за Озил , меѓутоа јас незнам што ке прави Реал со толку играчи.Едноставно секој од нив е врвен играч и заслужува да игра во Првите 11 ама ова според мене може да доведе до несоглассувања и расправии помеѓу самите фудбалери.Инаку јас ке ви дадам предлог каков ПРВ состав може да игра Мурињо и тоа :
-----------------------------------Касиљас------------------------------
----Рамос---------Карваљо--------Пепе-----------Дренте(Арбелоа)
-------------------Кедира----------------Алонсо------------------------
------Роналдо----------------Кака---------------Озил(Ди Мариа)----
-----------------------------Игуаин---------------------------------------

Доколку успее Мурињо да го вклопи овој тим и да игра со овој систем 4-2-3-1 тогаш мислам дека не ви бега Лига Шампиони . :)

Искрено ова е добар потег за развој на кариерата според мене за Озил , меѓутоа јас незнам што ке прави Реал со толку играчи.Едноставно секој од нив е врвен играч и заслужува да игра во Првите 11 ама ова според мене може да доведе до несоглассувања и расправии помеѓу самите фудбалери.Инаку јас ке ви дадам предлог каков ПРВ состав може да игра Мурињо и тоа :

Доколку успее Мурињо да го вклопи овој тим и да игра со овој систем 4-2-3-1 тогаш мислам дека не ви бега Лига Шампиони . :)
дренте wtf? марсело или арбелоа,а дека ќе си оди некој тоа е сигурно...

Дренте??? Се заебаваш??? :)

Марсело е прв избор за лев бек, игра одлично на пријателскиве. Мурињо очигледно има голема доверба во него, на една утакмица го стави и да биде капитен. Арбелоа би требало да е замена за таа позиција, иако најверојатно ќе ја почне сезоната како десен бек, зошто Пепе ќе се врати за втората утакмица од Примера. Кака ќе биде повреден до Јануари, така да мислим дека сезонава ќе почне со овој тим:

- Касиљас -
- Арбелоа - Карваљо - Рамос - Марсело -
- Кедира - Чаби -
- Леон - Озил - Роналдо -
- Игуаин -​

Кога ќе се врати Пепе, Рамос иде десно а Арбелоа на клупа.

можеби повеќето нема да се согласат со ова ама јас попрво би го продал кака отколку ван дер ваарт човекот барем е лојален на клубот и не дава изјави дека неговите претходни клубови се најаки и дека имаат шанса против манчестер во ЛШ

ama ne ni bil tolku privrzan za hamburger
raul so mislis kakvi izjavi ke dava vo salke ako go prasaat za real?

ма што ќе ти е во ренова или работнички ќе го шитнеме,и да како е никот на флорентино на форумов зашто пред многу страна му пишав ако чита да го купи дечкото и стварно ејјјј што ти е кајгана

--- надополнето ---

Te послуша Перез...:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom