ajde cestito neka vi e
) ekstra fudbaler

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ма што ќе ти е во ренова или работнички ќе го шитнеме,и да како е никот на флорентино на форумов зашто пред многу страна му пишав ако чита да го купи дечкото и стварно ејјјј што ти е кајганаWelcome Ozil!
Шо праиме сеа со ВДВ?![]()
можеби повеќето нема да се согласат со ова ама јас попрво би го продал кака отколку ван дер ваарт човекот барем е лојален на клубот и не дава изјави дека неговите претходни клубови се најаки и дека имаат шанса против манчестер во ЛШгледам наназад постови,и гледам дека повеќето се против вдв и го плукаат а не разбирам зошто, кога дојде вдв не дојде како најголемо засилување, од него не се очекуваше да ја води екипата и за секој неуспех на реал не е крив вдв,во овие две сезони во реал он имаше споредна улога и одигра на ниво... штета што ќе си оди(ако си оди)..
иначе да се надеваме дека озил ќе се вклопи брзо и одлично во екипата и ќе придонесе за освојување на титули!!
HALA MADRID
дренте wtf? марсело или арбелоа,а дека ќе си оди некој тоа е сигурно...Искрено ова е добар потег за развој на кариерата според мене за Озил , меѓутоа јас незнам што ке прави Реал со толку играчи.Едноставно секој од нив е врвен играч и заслужува да игра во Првите 11 ама ова според мене може да доведе до несоглассувања и расправии помеѓу самите фудбалери.Инаку јас ке ви дадам предлог каков ПРВ состав може да игра Мурињо и тоа :
-----------------------------------Касиљас------------------------------
----Рамос---------Карваљо--------Пепе-----------Дренте(Арбелоа)
-------------------Кедира----------------Алонсо------------------------
------Роналдо----------------Кака---------------Озил(Ди Мариа)----
-----------------------------Игуаин---------------------------------------
Доколку успее Мурињо да го вклопи овој тим и да игра со овој систем 4-2-3-1 тогаш мислам дека не ви бега Лига Шампиони .![]()
Искрено ова е добар потег за развој на кариерата според мене за Озил , меѓутоа јас незнам што ке прави Реал со толку играчи.Едноставно секој од нив е врвен играч и заслужува да игра во Првите 11 ама ова според мене може да доведе до несоглассувања и расправии помеѓу самите фудбалери.Инаку јас ке ви дадам предлог каков ПРВ состав може да игра Мурињо и тоа :
-----------------------------------Касиљас------------------------------
----Рамос---------Карваљо--------Пепе-----------Дренте(Арбелоа)
-------------------Кедира----------------Алонсо------------------------
------Роналдо----------------Кака---------------Озил(Ди Мариа)----
-----------------------------Игуаин---------------------------------------
Доколку успее Мурињо да го вклопи овој тим и да игра со овој систем 4-2-3-1 тогаш мислам дека не ви бега Лига Шампиони .![]()
можеби повеќето нема да се согласат со ова ама јас попрво би го продал кака отколку ван дер ваарт човекот барем е лојален на клубот и не дава изјави дека неговите претходни клубови се најаки и дека имаат шанса против манчестер во ЛШ
ма што ќе ти е во ренова или работнички ќе го шитнеме,и да како е никот на флорентино на форумов зашто пред многу страна му пишав ако чита да го купи дечкото и стварно ејјјј што ти е кајгана
--- надополнето ---