Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Manga nema da bide loso da ja pastiras Marca(ako e izlezena veke)

1267493119_extras_primera_papel_0.jpg

portadag_160810.jpg

g1708.jpg

24 часа за да се реши се околу Озил. Вердер не го пуштаат за да добијат што е можно повеќе пари за него.

Љоренте: Оваа или наредната сезона.

Утре ова време ке знаеме, ако одигра во среда за Вердер дефинитивно нема да го купиме. Така да, до утре вечер све ке се знае.

46131_440142603000_28585173000_5064397_2481217_n.jpg

Вердер бара 30 милиони, а Мурињо никогаш не би платил толку пари за играч кој има уште една година од договорот. Ич не ми е веродостојно ова, од Вердер знаат дека никој нема да понуди толку пари за Озил, а и знаат дека доколку сега не го продадат, до година ќе си замине како слободен играч. Иста разврска ко со Кедира мислам дека ќе има ова, и тогаш тренерот на Штутгарт изјавуваше дека сака да го задржи, и сега тренерот на Вердер изјавува нешто слично, така да очекувам во текот на денот Озил да биде многу блиску до Реал Мадрид. А и да не биде, нема да ми биде ни малку криво, иако ваков огромен талент не треба да се испушти.

за лев бек реал си го испуштија маркос алонсо,на истите(19) години ги форсираа дренте и марсело а него го продадоа и баш штета,беше одличен!!
за трет(четврт) напаѓач можевме да го искористиме родриго,млад, мотивиран и пред се мадридиста,да изиграше барем една сезона да видевме како ќе му оди,ама јбг тоа е!
а за доаѓањето на озил сезонава не ми се верува,ќе изиграат вдв, каналес и кака од јануари,па можеби другата сезона кога барса ќе си го земе фабре,ние да го донесеме озил!!

сто посто сум сигурен дека озил ке дојде денес. нема каде ако не го пусти вердер ова сезона ,ке останат со рацете во џеб следната..
а за лоренте немам зборови..овој мурињо изгледе има фудбалска интелегенција 300+.кои трансфери ги прави..
лоренте е баш спротивен профил на играч од Игуаин и со самото тоа ни таму ке биде дупло појаки, а тоа донесува можност за повеке ротации..пфффф презадоволен сум од трансферите оваа сезона ..за малку пари купивме упсс ..купуваме одлични играчи..:vozbud::vozbud::vozbud: само билбао да не прават проблеми за Лоренте и се ке би ,олл рајт,.

Ја мислам дека ке го купат, но ке им го остават на Вердер оваа сезона и од следната ке биде играч на Реал. Ма да некако тоа не ми е баш исплатливо со оглед на тоа што следната сезона ке може да го земат беспари. Како и да е сигурен сум дека Озил ке игра за нас.

Иначе за вечер ке има линкови нешо така? :)

па не дека знам. туку ако утре го продадат одма ке треба цел состав да го сменат за со сампдорија . и тоа е тешко -.-..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom