Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви реков дека ќе дојде, и ќе биде исто ко со Кедира ?

Знае Мурињо што прави бе, мајстор е за вакви работи, му вика на Перез пуши курац ја сум главен за тимот и има се да си дојде на свое место. На 90% од позициите имаме обезбедено играчи за во наредните 5-6 години, така да за трансфери и не треба многу да му ја мислиме. Сега останува она најглавното, Мурињо да го склопи како што треба тимчето, а не сумљам во него дека тоа ќе го направи на најдобар можен начин.

Честитки за Озил, можеби најталентираниот плејмејкер на денешницава.

И сеа ВДВ ќе си замине ???
да му пишам на дедо ми флоро сакаш??кажи слободно:pos:

--- надополнето ---

ama ne ni bil tolku privrzan za hamburger
raul so mislis kakvi izjavi ke dava vo salke ako go prasaat za real?
па добро ама прочита за гути цитирам:не ми недостига Мадрид..
ако знаел да земе толку милиони треба да игра за толку милиони и за клубот,а не за светско здрав сум за реал повреден стварно ме нервира тоа....

И сеа ВДВ ќе си замине ???

Најдобро ќе биде тој да си замине, најстар е на таа позиција (освен Кака), и со тоа ќе има повеќе простор за игра за Каналес и Озил. Сеа кога дојде Озил најдобро би било да си замине Кака, али ни Сити не се толку глупи па да го купат ваков повреден. Или се ? :)

И чудно е што се случува во некои фан-клубови. Озил сеуште не е пристигнат во Мадрид, а одма го прогласија за промашен трансфер, и дека се полакомил за парите. Највеќе мразам некои такви кои предвреме оценуваат трансфери. На крај краева па, што кур нив ги боли Озил за што дошол во Реал, и дали ќе играл или не. Демек ако отиде во Манчестер или Челзи одма ќе биде најдобар.

Најдобро ќе биде тој да си замине, најстар е на таа позиција (освен Кака), и со тоа ќе има повеќе простор за игра за Каналес и Озил. Сеа кога дојде Озил најдобро би било да си замине Кака, али ни Сити не се толку глупи па да го купат ваков повреден. Или се ? :)

И чудно е што се случува во некои фан-клубови. Озил сеуште не е пристигнат во Мадрид, а одма го прогласија за промашен трансфер, и дека се полакомил за парите. Највеќе мразам некои такви кои предвреме оценуваат трансфери. На крај краева па, што кур нив ги боли Озил за што дошол во Реал, и дали ќе играл или не. Демек ако отиде во Манчестер или Челзи одма ќе биде најдобар.
колку што прочитав на некој страни интер нудел 30 милиони е сеа што на другите фанови им е криво што повеќето играчи сакаат да играат во клуб каков што е реал тоа е друга работа...(нека ова не го сфатат како навреда другите фанови јас интер го почитувам најмногу како клуб после реал се разбира)
а кака може слободно да си замине преку *ур ми е од таа негова повреда

Ај честито нека ни е новиот играч. Според мене најдобриот трансфер ова лето, осеќам дека супер ке се вклопи и ке стане клучен играч за Реал... Можда и Ди Марија не мораше да се купи подобро само Озил ама не е лошо и вака кога ги имаме двајцата:vozbud:

Ќе ја има на тв негде утакмицава ? или ќе гледаме по стримови ?

честито Озил сигурно знае Мур што прави, иако вчера си кажав што мислам

:pos: аман тоа редовна пракса им е скоро за секој трансфер на Реал
некои мора да коментираат за другите поради тоа што нема случувања во нивните клубови

Ќе ја има на тв негде утакмицава ? или ќе гледаме по стримови ?
стрим има,а за сателитска незнам поточно немам
иначе според марка 15 милиончиња е трансферов на Озил

Пуста љубомора...Као вашиот клуб немал класа, нивниот имал. Ха Ха ХА :)

Пред се многу сум задоволен од најновото засилување. Мислам дека одма ке се бклопи во тимот, на Светското многу ми се бендиса како играч се надевам дека нема да потфрли и во Ла Лига. Иначе мислам дека е доста купување за ова лето, сеа Мурињо треба да одбере кој играчи се за продавање. Мислам дека треба првин да ги продадат Дренте и М. Диара, и ако има некоја добра понуда нека го дадат и ВДВ, ако нема добра понуда нека го остават.

А Манга брат они нека не се замараат за нашите трансфери, и на Интер сите им се смееа коа ги купија Лусио, Милито и Мота па на крај испаднаа најдобри играчи во Интер. Премногу сум задоволен од трансферите од оваа сезона и не сумњам у Мурињо човекот си знае што прави, сега може да се каже дека сме комплетен тим уште само да се уиграат играчите.

Иначе за утакмицата пртоив Стандард ке има нешо линкови? :)

Ajde neka vi e cestito transferot na Ozil , ovaa sezona ke bide interesno el klasiko

Da sum na mestoto na murinho bi igral 4-5-1

GK: Cassilas
DR: Ramos
DL: Marcelo
DC:Carvalho
DC:Pepe
DM/MC:Xabi Alonso
DM/MC:Khedira
MR:Ronaldo
ML:Granero
AMC:Ozil
CF:Higuain

Нека му е со среќа на Озил,за никакви 15 милиони,еден од најнадежните плејмејкери,супер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom