- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никаде никој не го спомнува Мур. И да, сите сме среќни поради то шо дојде и ги почитуваме неговите одлуки. Ама, Мур кажува оти го сака тој и тој играч. А не му кажува дајте му 100 миљони за да го донесите. Бидете реални малце, цената е преголема. Да беше само парите ај како ми како, се голта некако. Ама и играч од кантерата.. wrong move. Мислам оти сум јасен.
Ок можеби не е реално, а за Роналдо реално е 100м да платиш? Што е он, некој вонземјанин што сам игра фудбал? сам победува против сите? Колку сака нека е добар ама 100м знаеш ли колку пари се бе? Ова не се однесува само до тебе туку до сите што викаа се исплатија 100те м...
Ќе дојде време ќе плаќаме за играчи од Победа 10м
--- надополнето ---
Да не бевме ние, никој немаше да го земе и уште ќе играше во Манчестер поради превисоката цена...али тоа е коа има некој да плаќа пари, топ е.
Роналдо си ги врати парите шо беа платени за него. Даваше голови, вадеше утакмици, дресови, и шо ли уште не. И не не е бог. Ама за тоа си е само Перез крив. И сеа за да купиме играч ќе си плаќаме вакви суми. Чист пример ти е ова со Марија.
Само уште на ова одговори ми и толку...Што ни донесе на нас Роналдо?
Заљубен е во Ди Марија Шерифобич!
![]()
34 години, чести повреди, висока плата, нов јазик, нова земја, нова лига. Nope, pass. Да немаше толку високу побарувања за плата можеби, али вака...
Бар минатата сезона немаше толку чести повреди, само сега на крајот што се повреди, колку што можев да видам 44 натпревари има одиграно цела сезона. А за тоа во право си, нова лига, нов јазик, ќе му треба да се адаптира бар 1 сезона, а тоа за 34 годишен играч е премногу.
А ова со Ди Мариа, па да му ебем матер бре, си ги даваме нашите надежи и огромни таленти за едно аргентинско гомце кое, да не се повторувам, добро знаете против кои екипи се докажува. Па дури и 30 милиони, треба да си будал за толкава сума да платиш за таков играч. Или нека почекаат после СП, да видиме како ќе одигра, или нека го земат за 20 милиони, во спротивно се за мене ќе биде повторно плаќање на огромни суми на недокажани играчи.
Нели сите верувавме и ги подржувавме одлуките на Мурињо?
И колку ќе земат бенфика од тие 20 милиони? 11,5 не им се исплати
А после светско па ако се докаже ќе го земаме за 40+