Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никаде никој не го спомнува Мур. И да, сите сме среќни поради то шо дојде и ги почитуваме неговите одлуки. Ама, Мур кажува оти го сака тој и тој играч. А не му кажува дајте му 100 миљони за да го донесите. Бидете реални малце, цената е преголема. Да беше само парите ај како ми како, се голта некако. Ама и играч од кантерата.. wrong move. Мислам оти сум јасен.

Реален сум цело време(вамос реал скрена малце по аргентинецов). Не реков дека сакам Ди Мариа да дојде и мене лично Силва повеќе ми се допаѓа, веке докажан играч е, ама не се бунам ни со Ди Мариа.
Цената секако дека е преголема + играч од кантерата е премногу. Незнам кај прочитав дека Бенфика бара толку пари од причина што тие ќе добијат само 60% од цената на трансверот, 15 ќе одат за агентот а другите незнам за кои цели

Ок можеби не е реално, а за Роналдо реално е 100м да платиш? Што е он, некој вонземјанин што сам игра фудбал? сам победува против сите? Колку сака нека е добар ама 100м знаеш ли колку пари се бе? Ова не се однесува само до тебе туку до сите што викаа се исплатија 100те м...

Ќе дојде време ќе плаќаме за играчи од Победа 10м:tapp:

--- надополнето ---

Да не бевме ние, никој немаше да го земе и уште ќе играше во Манчестер поради превисоката цена...али тоа е коа има некој да плаќа пари, топ е.

Роналдо си ги врати парите шо беа платени за него. Даваше голови, вадеше утакмици, дресови, и шо ли уште не. И не не е бог. Ама за тоа си е само Перез крив. И сеа за да купиме играч ќе си плаќаме вакви суми. Чист пример ти е ова со Марија.

Нема што да зборувам за Ди Мариа и компанија само ке кажам. Ја поштувам секоја одлука на Мурињо и знам дека го прави најдоброто за сите.

Роналдо си ги врати парите шо беа платени за него. Даваше голови, вадеше утакмици, дресови, и шо ли уште не. И не не е бог. Ама за тоа си е само Перез крив. И сеа за да купиме играч ќе си плаќаме вакви суми. Чист пример ти е ова со Марија.

Само уште на ова одговори ми и толку...Што ни донесе на нас Роналдо?

Само уште на ова одговори ми и толку...Што ни донесе на нас Роналдо?

iy0y3b.jpg

34 години, чести повреди, висока плата, нов јазик, нова земја, нова лига. Nope, pass. Да немаше толку високу побарувања за плата можеби, али вака...

Бар минатата сезона немаше толку чести повреди, само сега на крајот што се повреди, колку што можев да видам 44 натпревари има одиграно цела сезона. А за тоа во право си, нова лига, нов јазик, ќе му треба да се адаптира бар 1 сезона, а тоа за 34 годишен играч е премногу.

А ова со Ди Мариа, па да му ебем матер бре, си ги даваме нашите надежи и огромни таленти за едно аргентинско гомце кое, да не се повторувам, добро знаете против кои екипи се докажува. Па дури и 30 милиони, треба да си будал за толкава сума да платиш за таков играч. Или нека почекаат после СП, да видиме како ќе одигра, или нека го земат за 20 милиони, во спротивно се за мене ќе биде повторно плаќање на огромни суми на недокажани играчи.

^

Истото го кажувам цело време. Не сваќаат едноставно.

Бар минатата сезона немаше толку чести повреди, само сега на крајот што се повреди, колку што можев да видам 44 натпревари има одиграно цела сезона. А за тоа во право си, нова лига, нов јазик, ќе му треба да се адаптира бар 1 сезона, а тоа за 34 годишен играч е премногу.

А ова со Ди Мариа, па да му ебем матер бре, си ги даваме нашите надежи и огромни таленти за едно аргентинско гомце кое, да не се повторувам, добро знаете против кои екипи се докажува. Па дури и 30 милиони, треба да си будал за толкава сума да платиш за таков играч. Или нека почекаат после СП, да видиме како ќе одигра, или нека го земат за 20 милиони, во спротивно се за мене ќе биде повторно плаќање на огромни суми на недокажани играчи.

И колку ќе земат бенфика од тие 20 милиони? 11,5 не им се исплати
А после светско па ако се докаже ќе го земаме за 40+

Нели сите верувавме и ги подржувавме одлуките на Мурињо?

Да бе ќе ќутиме ние, немаме мозок или право на мислење барем..
Страшно голема глупост со овој Ди Мариа, страшно.

--- надополнето ---

Може подобро е за младиве да играат во Бенфика, и така во Кастиља трета лига играат.. ќе се доусерат а и тие имаат години сакаат да играат појака лига

И колку ќе земат бенфика од тие 20 милиони? 11,5 не им се исплати
А после светско па ако се докаже ќе го земаме за 40+

Ма ако се докаже на Светско, и да го земеме за 60 нема да ми биде криво. А сега со кои игри заслужи да го плаќаме 40 милиони ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom