Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваљда ќе имаат бај-бек
Ма нека даваат пари ако им се даваат, али пола младинска школа што ја нудат...
Болдот е клучниот збор во цела приказна...
Попуст бе:pos2:Мани што ги даваат туку им бутаат ниска цена.....по милион до два :/
Болдот е клучниот збор во цела приказна...
Зашто Перез сеа пак го мешате, нели Мурињо сам рече дека е заинтересиран за Ди Мариа? Перез само му ја исполнува желбата
Да можда за помалце, ама од кај знаеш што мисли Мур за Силва чим му дава предност на Ди Мариа. Мора да има нешто по негово дека е боље кај Ди Мариа од колку кај Силва. Неможе туку така ај земи го овој ми се свиѓа името негово од на овој:nesvest:Тој нека ја исполнува желбата. Ама зошто 30 миљ и играч за еден Ди Мариа !? Аман да го ебам, Силва за помалце ке го земиме.
Брат тоа беше во моментот коа дојде Мур и сите бевте среќни. Нека земе кој сака само титула нека донесе...а сеа е, зошто Ди Мариа? зошто не Силва? абеНели сите верувавме и ги подржувавме одлуките на Мурињо?
Нели сите верувавме и ги подржувавме одлуките на Мурињо?
Брат тоа беше во моментот коа дојде Мур и сите бевте среќни. Нека земе кој сака само титула нека донесе...а сеа е, зошто Ди Мариа? зошто не Силва? абе
ајде смешки![]()
Никаде никој не го спомнува Мур. И да, сите сме среќни поради то шо дојде и ги почитуваме неговите одлуки. Ама, Мур кажува оти го сака тој и тој играч. А не му кажува дајте му 100 миљони за да го донесите. Бидете реални малце, цената е преголема. Да беше само парите ај како ми како, се голта некако. Ама и играч од кантерата.. wrong move. Мислам оти сум јасен.