Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Балак = Џерард, не благодарам!

Мислам дека се избрза со Ди Мариа... никој друг не беше загреан за него, требаше да се почека после СП.

Ни Балак, ни Лампард, ни Џерард. Што ке ни е таков играч не сваќам. Глупи шпекулации...

Се ми се чини дека ќе жалиме што ќе го испуштиме Силва. :nesum:

Да зависи од Перез ќе го земеме одма, ама сите знаеме што гомно е Љоренте кога се работи за трансфер на играч од Валенсија во Реал...племето да му го е*ем!

Се ми се чини дека ќе жалиме што ќе го испуштиме Силва. :nesum:
Јас би рекол дека овој случај ке биде како случајот со Пепе. Прво можевме да го земеме за мали пари, ништо... Така и со Силва. Наредна сезона коа ке понудат некоја сума од 60 м. Доколку игра како што игра сега за сега.

Зошто бе Марија зошто ?! Преку к*р од вакви. Му даваат астрономска цена бе, какви 30 мил и играч за едно недокажано дете :/ Ах бе Перез бе.. голема грешка е ова, ама самиот си е крив. Сеа за да напрајме трансфер сите ке си бараат астрономски суми. А зошто па да не кога се се прифаќа.. ко од небо да му паѓаат париве.

Зашто Перез сеа пак го мешате, нели Мурињо сам рече дека е заинтересиран за Ди Мариа? Перез само му ја исполнува желбата

Може му ја исполнува, ама да не биде после напразно исполнета желба:) Ја пре би рекла никој да не се зима на крај краева...а ова за Силва нека напнат малку, малку поише де и готово.

Зошто бе Марија зошто ?! Преку к*р од вакви. Му даваат астрономска цена бе, какви 30 мил и играч за едно недокажано дете :/ Ах бе Перез бе.. голема грешка е ова, ама самиот си е крив. Сеа за да напрајме трансфер сите ке си бараат астрономски суми. А зошто па да не кога се се прифаќа.. ко од небо да му паѓаат париве.
Ма нека даваат пари ако им се даваат, али пола младинска школа што ја нудат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom