Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма нека даваат пари ако им се даваат, али пола младинска школа што ја нудат...

Мани што ги даваат туку им бутаат ниска цена.....по милион до два :/

Зашто Перез сеа пак го мешате, нели Мурињо сам рече дека е заинтересиран за Ди Мариа? Перез само му ја исполнува желбата

Тој нека ја исполнува желбата. Ама зошто 30 миљ и играч за еден Ди Мариа !? Аман да го ебам, Силва за помалце ке го земиме.

Тој нека ја исполнува желбата. Ама зошто 30 миљ и играч за еден Ди Мариа !? Аман да го ебам, Силва за помалце ке го земиме.
Да можда за помалце, ама од кај знаеш што мисли Мур за Силва чим му дава предност на Ди Мариа. Мора да има нешто по негово дека е боље кај Ди Мариа од колку кај Силва. Неможе туку така ај земи го овој ми се свиѓа името негово од на овој:nesvest:

Нели сите верувавме и ги подржувавме одлуките на Мурињо?

Хахаха МОЖЕ да завржи среќно:) Ватевер нека не фрлаат непотребно пари, тоа ми беше муабетот.

Брат тоа беше во моментот коа дојде Мур и сите бевте среќни. Нека земе кој сака само титула нека донесе...а сеа е, зошто Ди Мариа? зошто не Силва? абе
ајде смешки:tapp:

Морам и јас да дадам мислење во врска со тоа кој се ќе дојде во Реал ова лето. Јас мислам дека ова се се ШПЕКУЛАЦИИ освен за Ди Марија (бидејќи мислам дека преговорите се во одмината фаза). Ова мое мислење го темелам врз два факта,
Прво, Мурињо е на одмор, се враќа во понеделник, а оваа година тој ќе зборува ОТВОРЕНО за трансферите во Реал и мислам дека тој ќе сака играчи - тркачи, а не ѕвезди. Мурињо прво добро ќе провери што му е потребно, па потоа ќе купува.
Второ, сите играчи кои ги поврзуваат со Реал имаат или имале врска со Мурињо или пак се португалци, Балак, Камбијасо, Мајкон, Милито, Ешли Кол, и Давид Луис. Од овие реално тешко дека некој ќе дојде во Реал, единствено ако „Чичо Перез“ не одврзе ќесето и да плати нереални астрономски суми 40-50 милиони за некого. Ова е заради тоа што сите се носители или се клучни играчи за нивните клубови.
Поради тоа треба да почкаме прво да се врати Мурињо од одмор (во Понеделник), па тоа да видиме што ќе случи и кој навистина ќе премина во Реал. Дотогаш за мене се е „РЕКЛА-КАЗАЛА“, ова веќе е смешно.:drk::drk::drk:

Воопшто не се замарам со тоа кој ќе потпише а кој не, верувам во Мурињо затоа што човекот уште од кога дојде имаше јасна идеа како сака да му изгледа тимот и веруваше во успех на Реал под негово раководство
Воопшто не ме интересира како ќе изгледаме наредната сезона дали ќе играме офанзивно, дефанзивно, со голем посед, со мал посед, на среќа дали ќе победуваме единствено што ме интересира е ТИТУЛАТА неважно на кој начин е освоена

„Ние веќе имаме ѕвезди во нашиот тим, па затоа ќе купиме 2 или 3 добри играчи кои ќе го засилат тимот уште повеќе.“ - вели Перез.
„Маикон е квалитетен играч. Најдобар во својата позиција. Сепак не е моја одлуката кои играчи ќе пристигнат. Мурињо ќе го има конечниот збор, а ние ќе ја подржиме секоја негова желба.“ - рече Перез.

Една од подобрите изјави на Перез....Започна да размислува паметно :):)

Брат тоа беше во моментот коа дојде Мур и сите бевте среќни. Нека земе кој сака само титула нека донесе...а сеа е, зошто Ди Мариа? зошто не Силва? абе
ајде смешки:tapp:

Никаде никој не го спомнува Мур. И да, сите сме среќни поради то шо дојде и ги почитуваме неговите одлуки. Ама, Мур кажува оти го сака тој и тој играч. А не му кажува дајте му 100 миљони за да го донесите. Бидете реални малце, цената е преголема. Да беше само парите ај како ми како, се голта некако. Ама и играч од кантерата.. wrong move. Мислам оти сум јасен.

Никаде никој не го спомнува Мур. И да, сите сме среќни поради то шо дојде и ги почитуваме неговите одлуки. Ама, Мур кажува оти го сака тој и тој играч. А не му кажува дајте му 100 миљони за да го донесите. Бидете реални малце, цената е преголема. Да беше само парите ај како ми како, се голта некако. Ама и играч од кантерата.. wrong move. Мислам оти сум јасен.

Ок можеби не е реално, а за Роналдо реално е 100м да платиш? Што е он, некој вонземјанин што сам игра фудбал? сам победува против сите? Колку сака нека е добар ама 100м знаеш ли колку пари се бе? Ова не се однесува само до тебе туку до сите што викаа се исплатија 100те м...

Ќе дојде време ќе плаќаме за играчи од Победа 10м:tapp:

--- надополнето ---

Да не бевме ние, никој немаше да го земе и уште ќе играше во Манчестер поради превисоката цена...али тоа е коа има некој да плаќа пари, топ е.

--- надополнето ---

Само еден играч има во Реал Хиго...го земаа за мала сума и дава голови против слаби екипи, Роналдо го земаа за 100м и исто како Хиго дава голови против слаби екипи.

Кој ќе ме свати ок, кој не немора. Знам дека сум реален за Роналдо:smir::pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom