Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako doe Jesus Navas Kaka ke mu se moli :D ima da igra ko lud

Inace neli trebase da dobieme 3 mil od ovoj transfer?

http://www.as.com/futbol/articulo/valencia-cierra-fichaje-soldado/dasftb/20100609dasdasftb_5/Tes

BTW mojot omilen igrac od kanterata.

2.5 мил. ќе добиеме. :)

portadag_090610.jpg

Di María le pide al Benfica que le deje irse al Madrid

Изгледа готово е со Ди Мариа, во завршна фаза се преговорите. Ди Мариа очекува договорот да биде потпишан од Реал и Бенфика, кои имаат добри односи поради Хави Гарсија. Ди Мариа секој ден од Јужна Африка го телефонирал претседателот на Бенфика, за да го убеди дека трансферот во Реал е најдобра солуција за сите. А потврдено е и дека Луис Фелипе Виеира, претседателот на Бенфика вчера бил во Мадрид, со што е јасно дека се почнати преговори за трансферот на Ди Мариа, останува само да се реши конечната цена. Марка пишува дека таа ќе биде 30 милиони, + некој играч од кантерата (Маркос Алонсо или Родриго).

Џабе парите и маките и надежите, ни тој ни Маикон ќе ни завршат работа. Ни Коларов.

30 милиони плус Алонсо и Родриго
23k81hw.gif

Се шпекулира дека агентот на Педро Леон вчера бил на Бернабе, со цел да се разговара за можен трансфер на играчот во Реал Мадрид.

Ако го донесат Горкуф, цел живот Перез по добро ке го памтам :D

едит: Разговарајте малце за Пепе, а не за тоа кој бил дрво. Одигра 15 минути :drk:

Satellite

Satellite

Пепе на терен после 178 дена...

Го отековте со овие играчи.Кој како изиграл зборувавме пред 1 месец кога заврши сезоната и крај.Сега ќе зборуваме за идните играчи на Реал,нека почне Светсково веќе па да се одмориме од овие шпекулацииве.

Боби[Мкд];3607871 напиша:

Зошто да не, еве само ќе го цитирам Деко од ФК Интер:

Би го земал ОДМА ..... Има шут , има positioning,знае да игра со глава , знае да покрие .... Шо уште му треба ????

+Германец е ...т.д има кондиција да претрча 90мин за разлика од (ај тепајте ме сеа )

Апсолутно се сложувам со него, само не ме тепајте и мене. :)

Има и една добра изјава на Сантиаго Бернабе која гласи: Не постојат стари и млади играчи. Постојат само лоши и добри.

Зошто да не, еве само ќе го цитирам Деко од ФК Интер:

Апсолутно се сложувам со него, само не ме тепајте и мене. :)

Има и една добра изјава на Сантиаго Бернабе која гласи: Не постојат стари и млади играчи. Постојат само лоши и добри.
34 години, чести повреди, висока плата, нов јазик, нова земја, нова лига. Nope, pass. Да немаше толку високу побарувања за плата можеби, али вака...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom