VENOM
تعيش حياتك بالطريقة التي
- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.664
- Поени од реакции
- 535
П.С. Црниот е бољи од Белиот...
И тоа мнооогу побољи кај белите ми е глупо што се со јака :tv:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
П.С. Црниот е бољи од Белиот...
Ко имаше Евра 22 години,никој не знаеше дека постоиКоларов во одбрана е сличен со Иванович и со Видич, многу е цврст, јбг балкански менталитет. Е сеа многу често прави продори напред, а бавно се враќа назад и често пати ја остава таа страна празна. Како и да е, сега за сега за мене е многу подобар избор од Марсело, за во иднина ќе видиме. Марсело има само 22 години, кога ќе ми текне какви беа Евра и Кол на 22 години, се ми е јасно.![]()
Колку и да е стар и далеку од посакуваната форма, Раул е сепак Раул. Да се има Раул и на клупа и на терен е огромен + за секој играч. Едноставно Раул е повеке од играч.![]()
"Успехот на вредностите" книга за Раул Гонзалес, напишана од Енрике Ортега. На презентацијата на книгата присуствуваа Флорентино Перез, Алфредо ди Стефано, како и Жозе Мурињо. Перез го почасти Раул со зборовите: "симбол на клубот и неговите институции, и вистински доказ за неговата вредност во и надвор од теренот. Тој е Реал Мадрид." Раул се заблагодарил на инспирацијата за вакво нешто, и изјави: "Среќен сум и горд, за мене ова е посебен ден. Посебно му се заблагодарувам на Алфредо што дојде, тој е играч на кој отсекогаш сум му ги ценел вредностите, a некогаш се обидував и да гo копирам."
Не ни треба Коларов!Марсело е одличен во офанзива,а знаејќи го Мур ќе направи од него и одличен дефанзивец.Сега поискусен,ќе биде одличен Марсело годинава.
Леле дресовиве какви се мх,мх мхОвој на Касиљас е ВРВ...каков ќе биде јебозовен тууууу
иначе неможам да си најдам дрес од Рамос бе
ај некој ако знае да ми каже дали во фан шоп има, зашто кога и да отидам ќе се изнакупувам тракатанци, глупости, за дрес ќе заборавам да прашам:kesa:...т.е знам дека има од Роналдо, Кака, Игуаин...ама за Рамос:S
Па немора во фан шоп да купиш...на друго место и без име, после само ќе доплатиш да ти направат со име и средена работа...Рамос ис бек![]()
![]()
Не дека е нешто посебен...али дресов е специлајно напревен за мухер!![]()