Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
img93308095.jpg

Новите дресови на Реал Мадрид денеска беа официјлно промовирани
Првиот дрес, оној со кој Реал ќе игра на домашен терен е во традиционалните бели бои и со сини линии по ракавите.

Кратките пантолони на домашниот дрес исто така се бели. Резервниот дрес пак е црн со бели додатоци. Пантолоните исто така се во црно-бела комбинација.

Од денес овој дрес на Реал Мадрид е официјално на пазарот и може да се купи за 75 евра.

img93308095.jpg

Новите дресови на Реал Мадрид денеска беа официјлно промовирани
Првиот дрес, оној со кој Реал ќе игра на домашен терен е во традиционалните бели бои и со сини линии по ракавите.

Кратките пантолони на домашниот дрес исто така се бели. Резервниот дрес пак е црн со бели додатоци. Пантолоните исто така се во црно-бела комбинација.

Од денес овој дрес на Реал Мадрид е официјално на пазарот и може да се купи за 75 евра.
старо е ова

Што се занесуваат со шпекулацииве за Џерард, јас тврдам дека он ке остане до крајот на кариерата во Ливерпул. Нема логика во Мадрид да дојде, ни он ни Лампард.
Тоа и мене ме чуди, али Марка пишува дека наводно е многу блиску до Реал Мадрид.

--- надополнето ---

Иначе Мурињо за асистенти во Реал ќе ги има истити оние од Интер, Руи Фариа, Жозе Море и Силвино Лауро.

Сака предсезонски натпревари во Америка, а не како што беше предвидено, во Ирска.

Сите играчи мораат да бидат во 9 часот наутро во тренинг кампот, и сите заедно ќе доручкуваат. Ќе имаат две тренинг сесии дневно.

Играчите не смеат да носат членови од семејството во областа каде што се наоѓаат.

И Марка и АС тапа се. Немаат инсајдерски информации веќе: ))

Victor Valdes: “Without a doubt there is no goalkeeper like Iker Casillas.”

Бар си признава.

Најдобар натпревар сезонава на Реал и највеќе што сум се израдувал:vozbud:
Овој момент и радост на ВДВ не се опишува...

Не ме потсеќај на овој натпревар... од радост од среќа од викање ќе изедев ќотек :vozbud:

Луѓе што ќе биде ВДВ....???? дали ќе има место за него во тимот.....
Вчера со Гана изигра супер натпревар и постигна гол.....да не биде во прв тим со тоа што го прикажа би било штета....

Ако е точно оти нудат 25 мил за него, сигурно си оди

Иначе Мурињо за асистенти во Реал ќе ги има истити оние од Интер, Руи Фариа, Жозе Море и Силвино Лауро.

Мурињо без Руи Фариа не е Мурињо. Кој инаку ќе носи волнена капа во април месец за да скрија слушалки под неа и да комуницира со Мурињо ако овај „случајно“ е казнет? :icon_mrgr

Мурињо без Руи Фариа не е Мурињо. Кој инаку ќе носи волнена капа во април месец за да скрија слушалки под неа и да комуницира со Мурињо ако овај „случајно“ е казнет? :icon_mrgr

Хаха, замисли го тоа истото, Палма де Мајорка, +40 степени, а овој со волнена капа на глава. :icon_mrgr

Со среќа нека му е на Мурињо и нека се задржи барем повеќе од една година на клупата.

Памтам само дека се соблеков и дека трчав низ куќа ко ментален и татко ми помисли дека сум скренал, али добро беше... за ден - два се вратив у нормала.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom