Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ди Марија е подобар избор, само ценава ич не ми штима, пренапумпана е иако има потенцијал истата во иднина да ја достигне, Силва е injury prone, башка не е класично крило, универзалка е но поише тера за плеј, а тука е Кака, ке има гушење на потенцијал сличен на оној тандем Кака - Рони у Милан. Вака Ди Марија и Роналдо крила нешто налик на Даф и Робен у Челзи, Кака под дифолт ке владее бидејќи немало плеј кај Мур што не играл феноменално ( Деко у Порто, Лампард у Челзи и Снајди во Интер ) и тоа е тоа, сакале нејкеле, Реал ке стигне до врвот во фудбалскиот свет.

Ди Марија е топ играч само мене ме плаши да не се деси исто како со Кварезма. Ви текнува дека Кварезма беше играчиште во Порто го споредуваа со Кристијано и што се случи кога дојде во Интер, ништо, се изгуби... Затоа мислам дека Ди Марија е поголем ризик од Силва, Силва е докажан и во појака лига и во една шпанска репрезентација која го освоила Европското првенство, така да според мене Силва е подобар избор

Мурињо сака разорни крила, крила што ќе знаат да направат пробив, еден има таков, му фали уште еден. Рибери ќе беше најпогоден за тоа, али го продолжи договорот. Ја мислев не ни треба Рибери, али тоа го мислев кога МП сеуште беше тренер, сега со Мур и тоа како ни е потребен еден како Рибери.

И да го донесат Ди Мариа не би имал ништо против, иако мислам дека и Силва на таа позиција добро ќе се снајде. Сепак Мурињо најдобро си ја знае работата.

Јас сакам да дојде Силва.....Ди Мариа игра во португалска лига и мислам дека ќе му биде тешко да се адаптира во Шпанија....Силва би бил подобра опција.

------------------касиљас--------------
маикон(рамос)--пепе---рамос(видич)---кол
---------лас-----------чаби-------
роналдо----кака----силва(робенчо :cry:)
----------игуаин-----------------------
значи се освен 2 одбранбени ѕворои и лево крило, нишо друго не треба, само може плус уше еден напаѓач за на клупа и одвреме навреме да влага пошо раул заврши веќе, бензема да се продаде Хитно, а друг немаме шо значи сме со двајца напаѓачи мора уше еден и нишо друго :salut:

Цело лето ќе си фантазираме ќе си шкртаме формации и тактики....но на крај се зависи од ФП и Мур.....ах да и новиот спортски директор на Реал.....Харалампие :D

Се сеќавате на првоаприлската шега од гол.ком, кога пишаа дека Мурињо ќе биде новиот тренер на Реал ? Баш кога треба, они тогаш не лажат. :pos:

Хахаха тебе ти е криво што го нема тој ЌЕЉАВИОТ и сега ајде нека си иде Бенз...:pos2: нема, нема момчето ќе игра уште доста години за Реал...Те поздрави Бенз:pos2:

Хахаха тебе ти е криво што го нема тој ЌЕЉАВИОТ и сега ајде нека си иде Бенз...:pos2: нема, нема момчето ќе игра уште доста години за Реал...Те поздрави Бенз:pos2:
Кафе пиете заедно?:smir:

Да, да секојдневно. Бенз ве покани сите на кафе, освен Бати зошто не го сака:pos2:

pro_photo1274811345.jpg

Сака да остане :vozbud:

Ќе пее на евровизија со Валдес :tv:

Еве ме назад колеги и колешки од фан - клубот на најдобриот ФК во историјата на фудбалот :)
Збор два за сезонава која што веќе измина. Задоволен сум од бројот на бодовите и бројот на победите, секоја чест на Пелегрини за стореното, а воедно благодарам и збогум. Добар тренер, но изгледа не доволно за во Реал Мадрид, само затоа што во најбитните утакмици ја зае*а работата. Можеби нема знаење, а повеќе ме влече на тоа дека нема среќа, но затоа Мурињо го има двете во изобилие :)
За нареднава сезона, веќе е Мурињо анте портас, така да го добивме/ќе го добиеме најпотребното, се што ќе недостасува е крило, ништо друго, макар што немам против да го видам и Маикон во нашиот дрес. За лев бек, потпишувам со двете раце да биде Марсело, кој од Мурињо ќе биде научен да повеќе внимание да обрнува на дефанзивата и ќе си биде одличен. Се надевам на титула наредната сезона во Примера, ЛШ би сакал, но доволно е да стигнеме малку подалеку, барем до полуфинале, макар што ако стигнеме дотаму, Мурињо нема да ја прокоцка шансата во првата сезона да освои ЛШ со Реал, по што би не напуштил за да биде селектор на Португал, со која ќе оди да освои ЕП и СП, за да може мирно да спие :)
ХалаМАДРИД

Еве најдобар стуб за во одбрана бе. Ај нека се осмели некој да го помине, така нема да изгубиме ни еден натпревар.:tv:

П.С. Почетокот:violent1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom