Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Еве најдобар стуб за во одбрана бе. Ај нека се осмели некој да го помине, така нема да изгуби ни еден натпревар.:tv:

Немој да почнуваме со такви работи....Ѓоле е гневен што не влезе во финале само ако дојде...

Се сеќавате на првоаприлската шега од гол.ком, кога пишаа дека Мурињо ќе биде новиот тренер на Реал ? Баш кога треба, они тогаш не лажат. :pos:

Манга мене не ми текнува на тоа. но добро ми текнува кој ме сјеба прв на први април со ПОВРЕДАТА НА КАСИЉАС!!!!!!!!:)

Како што тргнала работата ако излезе оти Мурињо ќе остане во Интер ќе биде чудо невидено... :)
Има ли некоја информација кога ќе ги играме првите натпревари (пријателските).

Како што тргнала работата ако излезе оти Мурињо ќе остане во Интер ќе биде чудо невидено... :)
Има ли некоја информација кога ќе ги играме првите натпревари (пријателските).
чекај бе па ти, само шо завршивме па светско 1 месец, па 1 месец одмор и после некаде у третиот ќе почнат да трчаат по америка,азија итако даље,тако даље...

кој сака да се заебе нека кликне ќе му изгори матичната плоча вирус е... :nesum:
ахххх миле,миле шо ми направи!!!! :nerv:
сеа да дојде и да ми го поправиш компјутерот... сериозен сум :tapp:
а знаев дека во 4:30 сабаље нема постигнување договори.... :nerv:

portadag_260510.jpg
35 millones por Mou, Maicon y Quaresma

Може.:)

Хахаха...абе каков вирус не е вирус :) Само држи ескејп и оно ке си се изгаси,или ако не ти се чека рестарт и готово :)

Обична зафрканција беше аман,одма ме издаде :)

Concerning Mourinho’s contract, we have gathered the following information: Contract length is 4 seasons, the annual salary is 10 million euros and Mourinho might earn a bonus of 4 million euros if he leads Real Madrid to Champions League glory, and Mourinho takes over all sporting issues with no limits.

As for new players Mourinho wants in Real Madrid, they are as follows:

Defenders: Maicon (if the deal fails then Azpilicueta) and Coentrao (if the deal fails then Kolarov)

Midfielders: Di Maria (if the deal fails then Jesus Navas) and Silva (if the deal fails then Quaresma)

Forwards: Mourinho hasn’t highlighted any need to bring in new forwards, despite of the numerous press reports that he wants to bring in new players in that position. Our sources say that Mourinho believes that Benzema, Higuain, and Raul are enough options, however he will decide on this issue after he is officially Real Madrid coach.

On current players, RealMadridZone has learned the following: Despite reports linking Mourinho with a desire to bring in a new goalkeeper, it seems those are all rumors and Mourinho believes that Casillas is more than enough. Moreover, Mourinho wants to pair up Ramos and Pepe as his main two CB’s, while keeping Albiol and Garay as backup, and he might also buy a new CB. We can also report that Mourinho is looking to utilize one of Lass or Momo just like he used to utilize Essien over at Chelsea, with the probability tilting towards Momo. Finally, Mourinho wants to utilize Kaka just like he utilized Lampard at Chelsea, and wants to keep Guti as backup in case Kaka gets injured. However, if Guti was to leave, then signing a new player in his position as backup will be welcomed.

g2605.jpg

Мурињо забрзува да се донесе Маикон.

Каналес: Сакам да ја освојам ЛШ со Реал Мадрид.

Мурињо не пристигнал синоќа во Мадрид затоа што имал проблеми околу откупната клаузула која ја има во Интер. Би требало денеска да се средат тие ситни детали, и околу пладне да пристигне во Мадрид. Хорхе Мендес, агентот на Мурињо потврди дека работата е 99% завршена, фали уште потписот на Мурињо.

g2605.jpg

Мурињо работи на ангажманот на Маикон.

Каналес: Сакам да ја освојам Лигата на шампиони со Реал. Гледам на тежок тест со Мурињо. Кака и Роналдо ќе бидат мои пријатели, и мразам кога губам.

Иначе мене ме имаше означено а сега ме нема а ми пишува дека сум означен во 1 тема. Да не ме тргнал некој ај нека проба да ме стаи..

Вчера му кажав на Ејсид дека неможе никој да ме тагне во темава и ми рече дека имало некаков проблем и дека денес ќе го средел...така да ради тоа ваљда ја нема таа листата кај што бевте означени:)
Иначе овој каналесов ми се гледа како доста амбициозно типче, убаво, убаво:pipi:

El Real Madrid podría ingresar 23,3 millones por la venta de Van der Vaart

http://www.marca.com/2010/05/26/futbol/equipos/real_madrid/1274859047.html

Англискиот весник "Daily Mirror" вели дека Манчестер планира да им понуди на Белите 23.300.000 Јурос за ван дер Ваарт.
Иначе брат му на Хиго, Фредерико Хигуаин направил трансфер во Аргентина од Godoy Cruz во Newells Old Boys.

Benfica Deny Angel Di Maria Has Been Sold To Real Madrid

http://www.goal.com/en/news/11/tran...y-angel-di-maria-has-been-sold-to-real-madrid

Колку е точно, незнам.

Сакам да дојде Кварезма. Сакав да дојде уште многу одамна, уште пред да загризаа за Роналдо. Таман ке имаме две класични крила, португалски:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom