Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Игуаин-Роналдо
Силва-Кака​

Ди Марија е подобар избор, само ценава ич не ми штима, пренапумпана е иако има потенцијал истата во иднина да ја достигне, Силва е injury prone, башка не е класично крило, универзалка е но поише тера за плеј, а тука е Кака, ке има гушење на потенцијал сличен на оној тандем Кака - Рони у Милан. Вака Ди Марија и Роналдо крила нешто налик на Даф и Робен у Челзи, Кака под дифолт ке владее бидејќи немало плеј кај Мур што не играл феноменално ( Деко у Порто, Лампард у Челзи и Снајди во Интер ) и тоа е тоа, сакале нејкеле, Реал ке стигне до врвот во фудбалскиот свет.

Ди Марија е подобар избор, само ценава ич не ми штима, пренапумпана е иако има потенцијал истата во иднина да ја достигне, Силва е injury prone, башка не е класично крило, универзалка е но поише тера за плеј, а тука е Кака, ке има гушење на потенцијал сличен на оној тандем Кака - Рони у Милан. Вака Ди Марија и Роналдо крила нешто налик на Даф и Робен у Челзи, Кака под дифолт ке владее бидејќи немало плеј кај Мур што не играл феноменално ( Деко у Порто, Лампард у Челзи и Снајди во Интер ) и тоа е тоа, сакале нејкеле, Реал ке стигне до врвот во фудбалскиот свет.

Така, дади им малце памет, да се освестат. Да не ми вика некој Силва е подобар 5 пати од Ди Мариа:nesvest:

--- надополнето ---

A ако доаѓа Силва, па и Ди Марија, кој ке седи на клупа ? Мурињо игра стандард со двајца деструктивци, напред Кака и Роналдо се стандард, 1 напаѓач и едно крило, не гледам зашто би имале потреба од Силва во ситуацијава, башка и Игуаин по потреба може да изигра ко крило, нешто слично ко Ето, плус и Ван Дер Варт е сеуште тука, топ алтернатива уз оној пиратон.

Со Мур тежиштето во Шпанија по повеќе од 15 години ми се префрла во Мадрид, башка тоа е и градот каде Интер се закити со тројна круна и градот каде живеат убедливо најубавите девојки у Европа, рај за очи е у тој сегмент градов (:vozbud:) ..... Хала Мадрид и остајте го Маикон. :tv:
И јас би сакал да не доаѓа Маикон, зошто само ќе го заебат Рамос и ќе мора да игра како централен. Мене па одлично ми се свиѓа како десен бек и после Маикон и Алвеш, Рамос е најдобар десен бек на свет. Нема никакви дилеми за тоа.:smir:

^ Силва е поискусен, има и ЕП со Шпанија освоено, овој другиов во тој сегмент бајаги заостанува, но пак ке кажам, повеќе им одговара играч од типот на Ди Марија отколку на Силва, башка и Мур едно време се интересираше за аргентинецот дур беше во Интер. Мурињо бара играчите кои играат крилно да помагаат и во одбрана, а Силва нежниот не верувам дека ке биде од огромна корист при затварањето на противниците на своја половина во ситуација кога тимот му нема посед на топка.

Нејсе, Реал и во моментов има шампионски тим, нема тренер, сега го има еден од најдобрите, и со овој фонд на играчи Мурињо може лагано да освои титула, дома и онака не губи така да по пост од две години гарант не губат дома од Барса. :)

Тоа injury prone е многу релативна работа. Пепе во Порто немаше цела сезона повреда, кога дојде катастрофа. Силва е навикнат на шпанска лига, шпанец е, и е докажан играч за разлика од Ди Мариа. Кака мислам дека се докажа дека не е плејмејкер, полушпиц е и му треба многу простор. Бар за мене Силва е далеку подобар избор од уште недокажан талент.

Силва или Ди Мариа?? СИЛВА! Шпанец, далеку поискусен од вториов, и пред се според мене е каде каде поголем играч од Ди Мариа. Ди Мариа изиграл една/една ипол сезона како што треба (и тоа во португалска лига) и сега ајде. Силва не е толку склон на повреди, незнам од каде тоа. Сезонава влечеше незгодна повреда, но ете се е во ред со него. Со него би требале да гледаме нешто вакво:
Чаби - Лас
- Роналдо - Кака - Силва -
- Игуаин -​

Ова би било убитачно. Но кога би ме прашале мене, јас пре би го одбрал Мата отколку Силва. Наше дете што знае што значи белиот дрес, а исто така прекрасен играч.

Каков човек е овој Мурињо бе? Плаче поради играчите и тимот што ќе оди, а он самиот сака да си оди.:tapp::nesvest:

Чаби - Лас
- Роналдо - Кака - Силва -
- Игуаин -​
ч.

Лас ќе го шитнат, тука Џерард ставај. :ic0n_lol:

Со ова сакав да кажам дека претерав со шпекулации деновиве незнам шомие, сеа гасам не глеам више. :))))0

Се изначитав на секакви идеи во врска со составот за следната сезона...
Од Џеко па се до Лампард... а не ви текна оти имаме во Македонија талент што сака да го носи дресот на Реал... јас му посакувам се најдобро и се надевам еден ден ќе се гордееме со него исто како сега со Горан Пандев...
Сеуште незнате за кого зборувам... еве го одговорот :back:

Сака да го игра за Реаљ Мадрид:)

Хаха ѕверот од напредок сака да игра за реЉ Мадрид,се разбира ГО САКА ТОА! :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom