Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ди Марија е подобар избор, само ценава ич не ми штима, пренапумпана е иако има потенцијал истата во иднина да ја достигне, Силва е injury prone, башка не е класично крило, универзалка е но поише тера за плеј, а тука е Кака, ке има гушење на потенцијал сличен на оној тандем Кака - Рони у Милан. Вака Ди Марија и Роналдо крила нешто налик на Даф и Робен у Челзи, Кака под дифолт ке владее бидејќи немало плеј кај Мур што не играл феноменално ( Деко у Порто, Лампард у Челзи и Снајди во Интер ) и тоа е тоа, сакале нејкеле, Реал ке стигне до врвот во фудбалскиот свет.
И јас би сакал да не доаѓа Маикон, зошто само ќе го заебат Рамос и ќе мора да игра како централен. Мене па одлично ми се свиѓа како десен бек и после Маикон и Алвеш, Рамос е најдобар десен бек на свет. Нема никакви дилеми за тоа.:smir:A ако доаѓа Силва, па и Ди Марија, кој ке седи на клупа ? Мурињо игра стандард со двајца деструктивци, напред Кака и Роналдо се стандард, 1 напаѓач и едно крило, не гледам зашто би имале потреба од Силва во ситуацијава, башка и Игуаин по потреба може да изигра ко крило, нешто слично ко Ето, плус и Ван Дер Варт е сеуште тука, топ алтернатива уз оној пиратон.
Со Мур тежиштето во Шпанија по повеќе од 15 години ми се префрла во Мадрид, башка тоа е и градот каде Интер се закити со тројна круна и градот каде живеат убедливо најубавите девојки у Европа, рај за очи е у тој сегмент градовvozbud
..... Хала Мадрид и остајте го Маикон. :tv:
Ди Марија е подобар избор, само ценава ич не ми штима, пренапумпана е иако има потенцијал истата во иднина да ја достигне, Силва е injury prone, башка не е класично крило, универзалка е но поише тера за плеј, а тука е Кака, ке има гушење на потенцијал сличен на оној тандем Кака - Рони у Милан. Вака Ди Марија и Роналдо крила нешто налик на Даф и Робен у Челзи, Кака под дифолт ке владее бидејќи немало плеј кај Мур што не играл феноменално ( Деко у Порто, Лампард у Челзи и Снајди во Интер ) и тоа е тоа, сакале нејкеле, Реал ке стигне до врвот во фудбалскиот свет.
Чаби - Лас
- Роналдо - Кака - Силва -
- Игуаин -
Чаби - Ласч.
- Роналдо - Кака - Силва -
- Игуаин -
Сака да го игра за Реаљ Мадрид![]()