B
boki10messi
Гостин
:pos2::pos2:
HAHAHAHAHAHAH. COVEK NA VASIOT FAN-KLUB SE MOZE DA NAJDE
HAHAHAHAHAHAH. COVEK NA VASIOT FAN-KLUB SE MOZE DA NAJDE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му вика чиче дај бе пушти некое миљонче , ќе ти ја шитнам цела македонска лига лично тебе!
Му вика чиче дај бе пушти некое миљонче , ќе ти ја шитнам цела македонска лига лично тебе!
ne e cudo od septemvri da go gledame haralampie na nekoja pogolema funkcija vo real
ne e cudo od septemvri da go gledame haralampie na nekoja pogolema funkcija vo real
![]()
ako za tebe e igra dajmu ja na Ronaldo pa neka gi izdribla site i neka dade gol togas.... :pop::pop::pop::pop:Друже незнам колку си ги читал последниве страни овде, во ниеден пост не ги споредив Мурињо и Пелегрини. Сакам да кажам дека тимот еве веке цела година се навикнува на една игра, која ја замисли МП, свои тактики свои идеи, а сега тимот ке треба да работи под идеите на Мурињо. Нови играчи ке се носат, нови позиции на некој играчи, некои првотимци ке одат на клупа со сигурност... и што после се ова ако остане Реал без трофеј?И Мурињо добие клоца од Перез, што после? Пак нов тренер, пак исти срања. Јас преферирав да остане МП, грешките(според многумина, негови биле) кој ги направи беа сосем ситни и се поправаа. Не е МП крив што Роналдо, Игуаин, Вдв, Кака и Бензема утињаа против Лион, односно Барселона, празни голови или очи во очи со голман. На такви натпревари, каде што воедно беа и нашите киксови, решаваат нијанси. Несакам да ги коментирам пак оние кој ми го криват Пелегрини за 2 лоши измени во цела сезона. Го ставил Мамаду место Кака и ајде ке го бркаме. Несакам веке да коментирам, останувам на ставот дека МП е подобро да остане, не дека е подобар од Мурињо, туку од горе наведениве причини .
тоа не е навијач на реал, ма ако сака бос нека се собуе... бај д веј 2004И јас исто. Член е на форумов.
Хозе само ќе ви ја среди одбраната и ништо повеќе , и самиот знае дека тоа е проблемот во Реал , бидете сигурни дека наредна година добивате некој трофеј , и со мерак ќе гледам како ќе ги буши тие гнасите Барса
ако дојде мурињо во реал нека ни е за многу године 10-та титула во лигата на шампионите!!!Од кај си толку сигурен дека ке земеме ЛШ? И кога дојдоа Роналдо, Кака, Бензема сите викаа готово Реал ке гази, па пак не освоивме титула.
Дека ке се смени играта на подобро во Реал со доагањето на Мурињо да тоа е факт. Но дека ке се земе титула 100% во ЛШ е тоа неможе никој да го каже.
Ахам, а Чаби, Лас, Кака, Игуаин и Гути настојуваа и се трудеа постојано топката да дојде до Роналдо. Валенсија како падна на "Местаља" без Роналдо и Кака? Игуаин и Бензема ја бутнаа Валенсија.Тоа е еден пример кај што беше тежок дуел кога ги немавме и Роналдо и Кака.. Ако и тоа еден дел од она што го викаш тоа е играта на Реал, незнам што да ти кажам, некој мора да дава голови. Инаку ако мислиш дека само Роналдо и Игуаин давале голови, треба да се запознаеш со фактот дека Реал има најмногу различни играчи во Ла Лига кој се запишале во листата на стрелци. Значи не е се во Роналдо...еден мора да е предводник на тимов, а тоа е Роналдо, но не е тој се.ako za tebe e igra dajmu ja na Ronaldo pa neka gi izdribla site i neka dade gol togas.... :pop::pop::pop::pop: