Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам.. во моментов, баш ништо не ме плаши. :)

Ќе ги истресеме Мајорка не се ништо посебно...имаме убави спомени против нив кога ни гори под нозете:tv:

so koe lice se gordeete seuste vo vrska so moznata titula vo La Liga,znaci i da ja osvoite vie bi se gordeele iako 2 od 2 go papavte od Barca.Ae pozz

Wesley-Sneijder.jpg

со вакво чисто лице:pos2:

ај бе бегај

so koe lice se gordeete seuste vo vrska so moznata titula vo La Liga,znaci i da ja osvoite vie bi se gordeele iako 2 od 2 go papavte od Barca.Ae pozz

Еееееј не сите јас не се гордеам и не ни сакам да земеме титула, само ради тоа што ни го учукавте коа ни беше најпотребно и многу се разочарав, а ако ја земеме нема да ми смета секако само вас многу ќе ве боли тогаш(многу ќе ми биде мило):pipi:

лани и ливерпул победи 5/6 од најдобрите 4 во англија па заврши дури трет :pipi:

^ И Челзи годинава има 5 од 5 со големите екипи па ... ке видиме како ке биди :)

Ја викам од почеток на сезона ај нека одиграат само Реал и Барселона два меѓусебни натпревари, и така нека се решава титулата. Што викаш ?

Титулата се освојува со помалите тимови, Реал ако не ја освои нема да биде поради тоа што не ја победил Барселона ни еднаш оваа сезона, туку поради тоа што киксна на натпревари каде не смееше да си дозволи кикс, Билбао и Хихон.

Manga is optimist again :) ?

Nope, сеуште мислам дека немаме никакви шанси да ја освоиме.

Баш е послатко коа ке те тепаат два пати и коа сите мислат и очекуваат дека кај нив иде титулата и у последни кола градскиот ривал од нос им ја трга... Најслатко нешто .:vozbud:

Абе има уште време, не летајте високо. Да не славиме пред време на крај да не си останеме со празни раце... ама ипак мислам дека ке биде Fiesta de la noche :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom