B
Beck's
Гостин
znaci osven Mallorca ne gledam koj drug bi vi precel kon patot do titulata.I da pazete na Zaragoza,odigraa nereseno vecerva kaj nezgodniot A.Bilbao:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
znaci osven Mallorca ne gledam koj drug bi vi precel kon patot do titulata.I da pazete na Zaragoza,odigraa nereseno vecerva kaj nezgodniot A.Bilbao:smir:
Овој филе тежок идиот,да му ебам таа глава келава...:nesum:
Овој филе тежок идиот,да му ебам таа глава келава...:nesum:
Ауу, вака не се нервирав кога изгубивме од Барселона.
Зошто, зошто само не ми јасно по феноменалното прво полувреме не можеа така да играт и во второ, и им ја препуштија играта на Валенсија, и освен шансата на Марсело и голот не видовме ништо повеќе.. Тоа е нешто што највеќе ме нервира, кога нема да се одигра константно добар натпревар 90 минути.
И ептен слаба реализација, затоа и оваа сезона губиме во големите натпревари. Кога ќе промашиш неколку сигурни ситуации, се доведуваш во многу тешка ситуација, добро е што Валенсија не знаеше како да го казни тоа вечерва.
Касиљас - Добар, фати некои зицери.
Рамос - Добар, ништо повеќе од тоа.
Албиол - Не му даде на Виља да мрдне.
Арбелоа - Солиден, без никаква грешка.
Марсело - Екстра, со оној потег ме потсети на најдобрите денови на Карлос.
Гаго - Не можам да разберам зошто Пелегрини го преферира него повеќе од Лас. Не се снаоѓа никако кога има улога на разбивач.
Чаби - Добар, вистински си ја изработи својата работа на средината од теренот.
Ван Дер Варт - Се трудеше, добар беше, аплаузите што ги прими кога излегуваше доволно говорат за тоа.
Гути - Дефинитивно не е играч за од почеток. Во првите 20 минути го пцуев, еден асален пас не даде, губеше многу топки, и ич не се бореше. Се извади со асистенцијата за Игуаин. Многу ќе биде покорисен ако влегува во игра во последните 30 минути.
Роналдо - Мајстор си е мајстор..
Игуаин - Постигна одличен гол, но требаше да даде уште најмалку 5 гола. Тоа е лошото кај него, му требаат 5 шанси за да постигне еден гол. Секој контакт со топката на овој натпревар му беше или погрешен пас, или шут над гол, или споро размислување. Али ајде, се извади и тој со голот.
Лас - Се бореше, и мислам заслужи прв состав да игра.
Бензема - Малку играше.
Гранеро - Неприметен, ваљда поради тоа што премалку играше..
п.с да се собереме 1000 души Бензема да добива шанса да игра многу порано. :tv:
Заш ?![]()
Да промашат буква ај, ама цело име......Шест минути подоцна Реал Мадрид го решава натпреварот, асистенција на Марселона до Роналдо кој постигнува гол за конечни 2-0.
Потежок распоред имаме ние од Барса жими се.