Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам кога ке се врати Кака дека ке се игра со 2 класични крила, по десно Роналдо и лево Кака, напред Игуаин и Бензема, во средина Чаби и Гути/Лас зависи против кого се игра. Тогаш ке биде право убиство, Игуаин и Бензема ги имаат потребните квалитети за да бидат одличен тандем, а Роналдо нека оди на природната негова позиција. Кака ке може да игра и како полушпиц, Марсело ке се убацуе од лево, и стварно не гледам начин да се запре оваков тим.

Се надевам кога ке се врати Кака дека ке се игра со 2 класични крила, по десно Роналдо и лево Кака, напред Игуаин и Бензема, во средина Чаби и Гути/Лас зависи против кого се игра. Тогаш ке биде право убиство, Игуаин и Бензема ги имаат потребните квалитети за да бидат одличен тандем, а Роналдо нека оди на природната негова позиција. Кака ке може да игра и како полушпиц, Марсело ке се убацуе од лево, и стварно не гледам начин да се запре оваков тим.

Тешко дека МП ќе си ја смени тактиката во последните 5 кола. А и тешко дека Бенз и Гонзало ќе играат заедно од прва минута на некој од следниве натпревари. Не верувам.

Јас би сакал да играме и со еден деструктивец, но имаме многу играчи за таа позиција па ај „мора“ да се игра со двајца. Али за наредна сезона доколку се купува Силва или сличен профил на играч како него, мора да се игра со еден ДМ. И поради тоа мора да се продаде еден од овие што ги имаме... Гаго, Ласс, Мамаду.
Гаго не би го продал зошто е млад, и има во него добра резерва. Помеѓу Ласс и Мамаду... поверојатно Мамаду.

А игра со две напаѓачки крила, Кака како офанзивец и Чаби позади, макар и со еден напаѓач би била екстра.

Скоро сите поголеми тимови имаат таква тактика, со еден класичен и два крилни напаѓачи, тоа е најпопуларната формација моментално. А нашиве би можеле да се вклопат во неа одлично.

Али тоа за наредна сезона, има време.... :)

Marcelo - 8 асистенции, стартер на 30 натпревари или 2574 минути, и 2 гола. Само 2 помалку од Чави. :))

Понеделник, тапа ден, ништо ново, па може да се опуштите малку со видеово. :)

Marcelo - 8 асистенции, стартер на 30 натпревари или 2574 минути, и 2 гола. Само 2 помалку од Чави. :))

Гути има исто 8 асистенции а многу помалку мечеви и минути од Марсело и Чави
Иначе вчера првите 30 минути беа :vozbud: ама после голот што го дадовме прекинаа со нападите и Валенсија можеа да ни бапнат гол како казна за повлекувањето
Иначе за Гути пак зборите не е за цела утакмица па не е АМАН
Стандард, не трчаше многу ама даде одличен пас за голот и имаше уште најмалку 3 маестрални додавања кои отвараа чисти шанси за гол но судиите заебаа многу пати свиреа офсајд иако играчите беа во дозволена ситуација
Исто и пасот за Роналдо(мислам при резултат 1-0) кога излезе сам со голманот и проба да одглуми пенал беше дело на Гути
Човеков мора да остане уште 1 сезона дајте да потпишеме петиција:):):)

најголем лајк имаш за ова... требаше уше лани ама тоа е не одби Карлито самиот така да... нема шанси за ова а и самиот кажа НЕ за играње со роналдо :toe:
догодина сакам аргентински напад(без педери од франција)

Уште од кога дојде Бенз не го сакаш и крај. Ама ок ова е форум си даваш твое мислење. Бенз немаше доволно минутажа а и оваа повреда. Како и да е ова лето не смее да си замине.

Уште од кога дојде Бенз не го сакаш и крај. Ама ок ова е форум си даваш твое мислење. Бенз немаше доволно минутажа а и оваа повреда. Како и да е ова лето не смее да си замине.
Молчев до сега,али овај Батистута очигледно има ГОЛЕМ конплекс од Бензема.Излеа французов му има чепнато нешо:pos2::pos2:

Дечки каснам, честито победа!
нема да коментирам за утакмицата не ја гледав, се да им е*ам на Алсат :nerv: (обична антена имам јбг), мило ми е што Пипита постигнал погодок и то.
Сега повторно, одиме на сите победи до крај и тоа е тоа, што биде нека биде :)
Иначе слушам ќе пропаднел Реал за 10 - 20 години, вистина е ова ? :nesum:

нема да коментирам за утакмицата не ја гледав, се да им е*ам на Алсат :nerv: (обична антена имам јбг), мило ми е што Пипита постигнал погодок и то.
Ако пропадне тој ќе пропаднеш и ти за 2 години,не за 10-20. :pos:

Ако пропадне тој ќе пропаднеш и ти за 2 години,не за 10-20. :pos:

а бе ете читај ми потпис, и мене не ми се веруваше ама од кај знаеш?
По 10 - 20 години, се будиш едно утро и оп: нема Реал Мадрид :pos: :pos: :pos:

За 2 години сите пропаѓаме, шо се чудите. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom