Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде со среќа!
Верувам можете добро да изиграте и да победите без поголеми потешкотии...:toe:

Кај беше Марсело :tv:

Пак перез ја има играно 2 во 1 изгледа:pos2:

Мразам кога играме вака :S

А овај коментаторов со неговиот " интерес на вистината " многу е глуп!:tapp:

Нека влегува Гути второво полувреме оти ништо не прајме. :jaj:

Само Игуаин може да промаши вакво нешто .... :tapp:

Чаби и Гранеро катастрофа. Гути во второ.

Переа :tapp: Овој ќе скрши некоја нога.

Леле господе шо промаши Кристијано ?????????? WTF :|

Не ме загрижува толку резултатот како играта. Речиси невозможно е да се победат сите натпревари на домашен терен, па подобро сега да кикснеме отколку во Ел Класико. :icon_lol:

Нема никаква поврзаност во средината, сите шутеви кон голот ни се од прекини, единствено на крајот Роналдо кога промаши чиста шанса по нафрлувањето од Чаби. Гути уште на почетокот на полувреме место Гранеро, па да се надеваме на пресврт.

Иначе ова прво полувреме многу пе потсеќа на она со Севиља, Атлетико еден шут еден гол, ние три до четири удари, од кои два беа доста опасни. Ај у второ очекувам подобра игра од сите, само не сакам такви завршници како со Севиља. :)

Може некој да ми објасни дали ја сонував или Игуаин стварно го изблокираа од едно метро,?????????????
Па дали е можно овој да ни е најдобар цела сезона и од два шута на празен гол да поебе титула и пласман во четврт-финале??

Коментаторов го смени имево од Реал Мадрид во „Роналдо и соиграчите на Роналдо“.

Е добро што можеше Игуаин повеќе да направи во таа ситуација ? Ако шутираше на прва, пред себе имаше двајца играчи, кога исфрли еден од тие двајца, шутираше и беше изблокиран од другиот. Максимум извади од таа ситуација, не е тој ништо крив. Шансата на крајот на Роналдо беше поидеална од онаа на Игуаин, бар според мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom