Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе, ќе биде вчер многу тешко, што велите??????????
Да се надеваме дека Атлетико ќе се чува за во Четврток
i da se cuva i da ne se cuva pak ke gubi atletiko:pos2:
ako se sekavate na gosti gi tepavme a ne pa na bernabe :helou:

Еве и официјално.

Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Gago, Granero, Van der Vaart; Cristiano Ronaldo e Higuaín.

Атлетико се катастрофа годинава, одбраната им се све muppets, петарда ќе пукне.

Атлетико мадрид не се гетафе така да очекувам многу тешка утакмица.Мора да победиме ХАЛА МАДРИД!!

Атлетико мадрид не се гетафе така да очекувам многу тешка утакмица.Мора да победиме ХАЛА МАДРИД!!

Во потполност се сложувам, мислам дека Марсело треба да изигра животен натпревар

Мое мислење е дека утакмицава нема да е којзнае колку тешка. Атлетико годинава не е тим којшто можи да парира многу. Очекувам победа со 2 гола разлика.

Атлетико сезонава е срање, али мислам дека вечерва нема да биде баш лесна утакмица.
Треба да се чуваат за во Лига Европа но дерби е ова, што му ја знаеш :tv:

Можеби се слаби и дома и во гости, али имаат индивидуалци кој можат да не бутнат. Со таа одбрана што ја имаат, сигурно ке примат многу голови, е сеа ке видиме, треба нашата да биде на ниво и готови се.

на реал од секогаш му била слаба точка одбраната и затоа одма сме примале голови а и така е и оваа сезона али денес очекувам победа иако иаме тежок противник не гледајте дали е слаб атл.мадрид дома или гости видовте како изиграа со барса? дерби е а и зависи од расположеноста и мотивацијата на играчите се глеаме после утакмица.ОЧЕКУВАМ ПОБЕДА И ХАЛА МАДРИД :):smir:

Јас мислам дека клучно ке биде да постигнеме гол во првите 10 -15 мин. после е многу полесно... Со срека дај боже да победиме и да се вратиме на прво место во Примера:smir:

Епа со среќа нека е и новава тема и на натпреварот вечерва
Испод 3 гола не ги пуштаме сограѓаните од Бернабе :tv:

Ќе шибне Роналдо една томахавка во 9 минута...и после ќе биде лесно:pos2::pos2:...шала на страна,очекувам тешка утакмица вечерва,ма да не би ме чудело и да победиме лесно:smir:

Зошто мислам дека бројките кај Иван у потпис вечерва драстично ќе се променат ? :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom