Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Роналдо ја предизвикува Барселона

Кристијано Роналдо не е импресиониран од високата победа на Барселона над Алмерија, португалскиот фудбалер ги предизвикува Каталнците.
Реал Мадрид како лидер на табелата во Примера ќе отпатува на гостувањето кај најголемиот ривал, тимот на Барселона, натпревар кој се игра следниот понеделник.

Кралевите славеа убедлива победа од 5-1 над Атлетик Билбао, но Барселона со импресивни 8-0 се врати од гостувањето кај Алмерија.

Кристијано Роналдо не е импресиониран од резултатот на Барса, ги предизвикува за Ел Класико дуелот.

"Победата од 8-0 не ми кажува ништо. Ајде да видиме дали ќе можат да дадат осум против нас во понеделник" - изјави Роналдо.

"Задоволен сум што постигнав гол, но најважно е што тимот победи. Се борам за за да ја освоиме лигата. Наградата за најдобар стрелец не ми е важна".

ова воопшто не ми се допаѓа, пак почна да се курчи пред напреварот... али добро е барем сега не вика дека е подобар од меси
:)

CR: Излеговме опуштени во прво полувреме,но дадовме два важни гола и на полувреме Mourinho не разбуди.8-0 против Almería не значи ништо,ќе видиме дали во понеделник Барселона ќе даде гол против нас.Го оставив Ramos да шутира,зошто ми е другар.Јас се борам да ја освојам la Liga, не за да бидам Pichichi.

Ми се допаѓа болдираниов дел. :)

Се се ама најмногу сакам Роналдо КОНЕЧНО да и даде гол на барселона,бидејќи до сега во дербито имаше ако не се лажам две или три 100% шанси кој за жал не ги искористи.Ова да му биде среќно и да и даде барем еден,а нема да ни е лошо ако даде уште некој плус.
Браво за вчерашниот натпревар и ќе кажам по незнам кој пат дека ова многу ми се допаѓа и долго време чекавме на еден ваков РЕАЛ кој игра слободно без проблем,кој не се мачи да направи шанса за гол (а не па да даде),едноставно сите играат како што треба,а ние конечно можеме да си легнеме и мирно без нервоза да си го гледаме.И една замерка до Мурињо,да не се курчи толку и да не е надркан цело време,ни се смее ни се радува(мислам дека добро глуми)

Khedira и Higuaín нема да играат на натпреварот против Ajax, во вторник.....…. Khedira поради контракција на тетивата под коленото на десната нога, Higuaín поради болки во половината......

Не е лошо да ги чува и шанса да добие Бензема и Ласс или Гранеро!!

CR: Излеговме опуштени во прво полувреме,но дадовме два важни гола и на полувреме Mourinho не разбуди.8-0 против Almería не значи ништо,ќе видиме дали во понеделник Барселона ќе даде гол против нас.Го оставив Ramos да шутира,зошто ми е другар.Јас се борам да ја освојам la Liga, не за да бидам Pichichi.

Ми се допаѓа болдираниов дел. :)

Добро е тоа што Роналдо ја предизвикува Барселона ама мора тоа да го докаже и на теренот.Досега на дербито против Барса (а ги играше и двете) имаше по една 100% шанса која Роналдо за чудо не ја искористи(и тоа и двете шанси беа на резултат 0-0).Затоа на ова дерби мислам дека треба конечно да даде еден гол,а нема да му се лутиме ако даде уште некој плус.
За вчерашниот натпревар ќе кажам по незнам кој пат дека одамна немам видено оваков РЕАЛ,кој игра лесно,доаѓа во шанси за гол и што е најбитно дава голови.Едноставно си лежиш и без проблем си го гледаш својот РЕАЛ како си тепа и како игра(што е најбитно)

151067_163077847064071_149852701719919_275048_6408416_s.jpg

^ Леон не ни влезе у игра. Мислам дека над Гранеро беше... :)

--- надополнето ---

jose-mourinho-o.gif

:pos:

се нервирал човекот, почнал да вика по каранка зашо му дозволил на рамос да го шутира пеналот!!!
цар е дефинитивно :))))

--- надополнето ---

jose-mourinho-o.gif

се нервирал човекот, почнал да вика по каранка зашо му дозволил на рамос да го шутира пеналот!!!
цар е дефинитивно :))))

--- надополнето ---

jose-mourinho-o.gif

се нервира човекот бе, и почнал да вика по Каранка зошто му дозволил на рамос да шутира пеналот бе!!!
цар е дефинитвно алал да му е :)))

--- надополнето ---

jose-mourinho-o.gif

се нервира човекот бе, и почнал да вика по Каранка зошто му дозволил на рамос да шутира пеналот бе!!!

--- надополнето ---

jose-mourinho-o.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom