Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Не бе, само дека Шурикен напиша КОНЕЧНО, како многу одамна да не сме имале предност пред некое од дерби натпреварите против Барса. Иначе овај пат се надевам и дека ќе ја задржиме предноста со бод, или уште подобро со +4.

Некој ако најде клипче од финтата на КР коа го измести и падна играчот пред линијата од 16кот, ама шутна со лева од лево и промаши ::(

155210_457038969772_96686264772_5512488_7582037_n.jpg

Iker Casillas earned his 250th victory in league play on Saturday. He stands as the sixth Real Madrid player in history to win the most games for the Club and is only one shy of Fernando Hierro's mark of 251.
The goalkeeper also equals Jose Antonio Camacho as the third player with most appearances for the Whites.

:salut:

Ае нека е честито победата ! :smir: убаво ги наполнивне и то ет. Следува Ел Класико.

До критичарите на Пепе: заборавивте кога спаси чист гол на Љоренте од гол линија...:)

Ае нека е честито победата ! :smir: убаво ги наполнивне и то ет. Следува Ел Класико.

До критичарите на Пепе: заборавивте кога спаси чист гол на Љоренте од гол линија...:)

Море Касиљас ја чепна првин,зато ја удри тој,та иначе ќе ја фатеше...хехех......не не,добар беше,при таја ситуација.:)

Честита нека ни е победава, не го гледав, само хајлајтс сега.. Убај голој сни дале, А Роналдо да не остани покусо и тој 3 :pos: Ко видов на лајвскор Рамос пенал сум се згазил смеење :D А каталонциве претпоставувам се на седмо небо сеа.. море на 8мо, 8:0 тепаја :pos:

Ќе се изнаиграат во ЛШ сеа замените, Бензема, Гранеро, Албиол, Лас, Мамаду сигурно ќе играат

Над кој беше напраен фаулот за последниот гол ? Леон ?

Роналдо ја предизвикува Барселона

Кристијано Роналдо не е импресиониран од високата победа на Барселона над Алмерија, португалскиот фудбалер ги предизвикува Каталнците.
Реал Мадрид како лидер на табелата во Примера ќе отпатува на гостувањето кај најголемиот ривал, тимот на Барселона, натпревар кој се игра следниот понеделник.

Кралевите славеа убедлива победа од 5-1 над Атлетик Билбао, но Барселона со импресивни 8-0 се врати од гостувањето кај Алмерија.

Кристијано Роналдо не е импресиониран од резултатот на Барса, ги предизвикува за Ел Класико дуелот.

"Победата од 8-0 не ми кажува ништо. Ајде да видиме дали ќе можат да дадат осум против нас во понеделник" - изјави Роналдо.

"Задоволен сум што постигнав гол, но најважно е што тимот победи. Се борам за за да ја освоиме лигата. Наградата за најдобар стрелец не ми е важна".

ова воопшто не ми се допаѓа, пак почна да се курчи пред напреварот... али добро е барем сега не вика дека е подобар од меси
:)

CR: Излеговме опуштени во прво полувреме,но дадовме два важни гола и на полувреме Mourinho не разбуди.8-0 против Almería не значи ништо,ќе видиме дали во понеделник Барселона ќе даде гол против нас.Го оставив Ramos да шутира,зошто ми е другар.Јас се борам да ја освојам la Liga, не за да бидам Pichichi.

Ми се допаѓа болдираниов дел. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom