- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 849
- Поени од реакции
- 40
Ама ако се воведе технологија во фудбалот мислам дека ќе изгуби на брзина и возбудливост,но во ептен дискутабилни ситуации треба да се користи.Да биде нешто како челенџ во тенисот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не правам никаков заговор, јас само кажувам ФАКТИ, кажи ми некој натпревар што Барселона го изгубила или играла нерешено, заради Човечка ГРЕШКА (СУДИСКА),
Лани Интер ви даде гол од офсајд, веднаш на Ноу Камп Барса даде од офсајд, а да не го спомнувам прочуениот натпревар со Челзи и освоените шест титули (бидејќи ако испадневте од Челзи ќе освоевте САМО три титули)
И тетка ми да беше мушко ќе беше тетин... :icon_bigg
Не може судијата да те оштети колку што ти можеш да изиграш слабо... Ако не ги искористиш шансите и во следниот напад ти дадат гол од офсајд или непостоечки пенал или што било, не би го кривел судијата колку што и би ги кривел играчите што утињале милијарда шанси и дозволиле да се доближат противниците до голот... Така да ако ти не си приметил Барса да изигра нерешено или да изгуби поради грешка на судијата, тоа е комплимент дека тимот изиграл добро, го завршил натпреварот пред време и не дозволил судијата да има шанса да направи грешка... Зашто сите знаат дека ако примиш ран гол против Барса, натпреварот е завршен ? Пошо нема да добиеш шанса да ја пипнеш топката после тоа... Зашто Валдез и целата одбрана на Барса е толку потцената ? затоа што многу помалце удари се упатуваат кон Валдез, за разлика од другите голмани и топката 70 % е во нозете на играчи на Барселона. Иако сигурно има натпревари каде што изгубила бод Барса, заради судиска грешка, ама тоа е повеќе вина на Барса а не на судијата, и искрено ме мрзи да барам такви натпревари.
И не реплицирам веќе, колоквиум имам деновиве, гад демит !
Примера,Куп,Супер куп.
и тој се важи?Примера,Куп,Супер куп.
Сепак три (би) биле?
Карваљо се повредува баш пред пријателските натпревари со репрезентациите... Хм.. :raz:
Зошто го нема Озил?
Не може судијата да те оштети колку што ти можеш да изиграш слабо...
Слабо пратиш италијанско, а?Не може судијата да те оштети колку што ти можеш да изиграш слабо...