Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лесен натпревар е дома со Билбао,да беше на гости тогаш да му ја мислевме.Мислам дека толку најавуваното Ел Класико ќе биде реприза од ланското издание на Ноу Камп.Конечен резултат 0-0 или минимален пораз од 1-0.

I don't tihink so ....

Сакам победа,ништо друго,а реално гледано можеме да ги поразиме фарса,иако ќе биде тешко...

И дојде редот на Farceclowna доста е веќе нема 5тото дерби по ред да заврши во нивна полза. Се ми оди на икс али ќе видиме што ќе биде. Ќе има јака борба...ние сме во опасна форма :)

Икс е најсигурно, но јас сакам да победат Реал

Коа се враќа Кака бе?:nesum: и на чие место ќе игра коа ќе се врати, или ќе ја топли клупата зимава ? :uvo:

Kaj Мур нема имиња. Кога ќе се врати Кака, ќе треба да се покаже и да игра. Ми мириса дека ќе биде пратен некаде за солиден кеш.

Инаку, најверојатно од Катализаторците од Фарселона се фураат на пораз (нерешено или пораз) на Реал од БиМбао, ама до тога нече дочи.

На Сантијаго, нека се молат да не јадат неколку парчиња, мамето нивно баскијско.

Mourinho traži od Pereza da za Pastorea plati koliko treba

Javier Pastore mora biti Realov novi Zinedine Zidane, poručio je svom predsjedniku Florentinu Perezu trener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho, barem po pisanju talijanskog web-portala Stadionews.it...

Portugalac na klupi "kraljevskog kluba" čini apsolutno sve što može da bi onemogućio odlazak 22-godišnjega argentinskog playmakera Palerma u Barcelonu, jer ga vidi kao arhitekta učinkovite a ujedno i spektakularne Realove momčadi budućnosti.
Prijašnji izvještaji govorili su da je Barcelona već napravila pola posla oko dovođenja Argentinca, te da sam nogometaš preferira Kataloniju pred Kastiljom.

Mourinho se s tim, navodi isti izvor, ne miri, te od predsjednika zahtijeva da Palermovu predsjedniku Zampariniju isplati golemih 70 milijuna eura odštete za novog Zidanea.

Javier Pastore mora biti Realov novi Zinedine Zidane, poručio je svom predsjedniku Florentinu Perezu trener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho, barem po pisanju talijanskog web-portala Stadionews.it...

Portugalac na klupi "kraljevskog kluba" čini apsolutno sve što može da bi onemogućio odlazak 22-godišnjega argentinskog playmakera Palerma u Barcelonu, jer ga vidi kao arhitekta učinkovite a ujedno i spektakularne Realove momčadi budućnosti.
Prijašnji izvještaji govorili su da je Barcelona već napravila pola posla oko dovođenja Argentinca, te da sam nogometaš preferira Kataloniju pred Kastiljom.

Mourinho se s tim, navodi isti izvor, ne miri, te od predsjednika zahtijeva da Palermovu predsjedniku Zampariniju isplati golemih 70 milijuna eura odštete za novog Zidanea.

No way... Мурињо се ценкаше Ди Марија да не го плати повеке од 30... а за ова детево 70 е смешно.

Нека се фураат мафијашите „олку бараме, онолку сакаме“. Ќе плачат кога ќе им го лапнеме за ефтини пари.
Секогаш вакви тимови билдаат цена, ама кога ќе им понудиме трошка, ко пилци ќе се соберат.:back:

Kaj Мур нема имиња. Кога ќе се врати Кака, ќе треба да се покаже и да игра. Ми мириса дека ќе биде пратен некаде за солиден кеш.

Инаку, најверојатно од Катализаторците од Фарселона се фураат на пораз (нерешено или пораз) на Реал од БиМбао, ама до тога нече дочи.

На Сантијаго, нека се молат да не јадат неколку парчиња, мамето нивно баскијско.

Уште од летоска ми се врти ова во глава:)

--- надополнето ---

Може нека дојде, замена за Кака и доста е:)

No way... Мурињо се ценкаше Ди Марија да не го плати повеке од 30... а за ова детево 70 е смешно.

јес да е стварно добар играч али моментално макс оригинално цената му е 17-18 мил. сепак е премлад а и цената онака е лупната погоре колку за тираж само...
а добар, супер е играч игра феноменално, али не е доволно искусен за тим како реал или други поголеми, нема доволно искуство... за 2-3 години да сега премлад или евентуално да се продаде Кака па овој да се купи инаку ништо...
сега за сега колку и да игра добро не е потребен во реал... ни Кака не ни е потребен моментално(во најдобра форма да е) не па млад Пасторе!!!

Kaka se marchara en los proximos dias a tratarse a Brasil

Договор меѓу Кака и Реал Мадрид. Кака оди во Бразил за последната фаза од опоравувањето, терапијата ќе ја продолжи кај својот доктор во Сао Паоло, иако од Реал сакаа да остане во Мадрид. Опоравувањето оди добро, но сепак нема да се врати во Декември како што се шпекулираше, туку во Јануари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom