Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
g1511.jpg

СКАПОЦЕН БЕНЗЕМА

уф многу лоша игра и од двете екипи,особено од спортинг,не фер и груба игра, и иако мислев дека ќе тепаме убедливо среќен сум што тепавме макар со 0:1..
бенз звер,во интер ето си ја жртвуваше позицијата за тимот,тука тоа е бензема,ако не му оди со голови тогаш одлично му оди со асистенции..
имам само забелешка за ди мариа,мора да си ја подобри завршницата,тие акции и пробиви што ги прави,штета е да не ги круниса со гол..
луѓе,на игуаин што го даде голот со глава,не беше офсајд или така мене ми се чини??

Немаше никаков офсајд, пишав поназад во постот дека судијата ни поништи чист гол.

148800_453548789772_96686264772_5469199_5771737_n.jpg

150998_453548884772_96686264772_5469204_3210655_n.jpg

Се надевав дека вчера ќе го видиме стариот Пепе, ама ништо

Многу ми е кеиф за победава за инат на Шоич, маме му ебам

Attachments

• 148800_453548789772_96686264772_5469199_5771737_n.jpg
    148800_453548789772_96686264772_5469199_5771737_n.jpg
    60,4 KB · Прегледи: 12
Последната победа на кралевите над Спортинг Хихон го направи Специјалниот Жозе Мурињо најдобар дебитнат во целата историја на Примера Дивисион.
Кралскиот тим на Жозе има освоено 29 поени за 11 кола во кои има девет победи и два нерешени исходи и со тоа го претекна Пеп Гвардиола од сезоната 2008/09 кога освои 28 поени.
Белите го подобрија рекордот за најдобар старт во Ла Лига откако за победа се даваат по три поени. Жозе Мурињо не можеше да го отпразнува триумфот со фудбалерите поради казната.

ofsajd.png

Пак судиска грешка

Абе и они се луѓе, ептен тешко можат да ги проценат овие тешки ситуации за санкционирање на офсалд или не. Барем не прават киксови како некои коа нема да видат офсајд, а типот е уствари 10км во офсајд.:kesa:

Абе и они се луѓе, ептен тешко можат да ги проценат овие тешки ситуации за санкционирање на офсалд или не. Барем не прават киксови како некои коа нема да видат офсајд, а типот е уствари 10км во офсајд.:kesa:

Абе само некои овакви да не го судат дербито, оти после грешкиве на Барселона - Виљареал, и на Хихон - Реал се оди накај тоа. Ќе расипе цело дерби ако стават некој оваков судија.
Само Маљенко за дербито, моментално е најкадарен човекот да ја води таа утакмица.

икер е ѕвер, како сакам да ја видам реакцијата на публиката коа им замавна со тоа хартијата:pos2:

Ricardo Carvalho sustained a bruised left ankle during Sunday's match against Sporting and is pending observation.

Од официјалнана страна на Реал.

Ааааааа се доразболев, ама се исплатеше:)
Многу тешко издвојувана победа, ама најубава е ваква. ОК не до толку па да приумираме пред ТВ ама ќе се преживее.
Иначе прво полувреме како кечери да гледав, т.е ни на тоа не наликуваа, само знам дека едно време и ми се приспа.
Второто може да се каже дека беше подобро, ама се на се досадно беше и мнооогу нервозно и напнато. За момент си мислев дека сите има да ги вратат клучевите од колине:)

Е шо има врска бе, сега место Ди Мариа, Озил или Карваљо, Рафа ќе ни донесеше некои играчи од Ливерпул, како Кончески, Лукас Леива, Н`Гог или пак Киргиакос и ќе бевме и повеќе од совршен тим :pipi:
Ме мрзи да барам, мислим дека беше и во претходната тема тој разговор, кога некои ме убедуваа дека Бенитез би бил одличен и дека е добар тренер. Се докажа во Интер колку е добар, а богами и во Ливерпул...

Можете да јадете гомна колку сакате,ама да освоиш ЛШ во првата година од своето работење во нов клуб,па ако сакаш до сабајле серете за него,неможеш да ме убедиш дека не го бива.

Кога некој тренер ќе ја врати екипата од 3-0 загуба на полувреме во финале ЛШ против Милан,и на крај да ги подигне прво психички па после се друго и да тепаат,е ондак стварно не го бива!

Да не се разбереме погрешно,не викам дека е сјаен ама ситуацијава со Интер немора баш ништо да значи.На крај краева сеа почна тек.

ofsajd.png

Пак судиска грешка

што не одиш ти да бидиш судија помошник па да ја оцениш ситуацијата во моментот и да го крениш или спуштиш знамето ??..мислиш тоа така едноставно е да се увиди дали играчот е во офсајд или не????..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom