СКАПОЦЕН БЕНЗЕМА
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уф многу лоша игра и од двете екипи,особено од спортинг,не фер и груба игра, и иако мислев дека ќе тепаме убедливо среќен сум што тепавме макар со 0:1..
бенз звер,во интер ето си ја жртвуваше позицијата за тимот,тука тоа е бензема,ако не му оди со голови тогаш одлично му оди со асистенции..
имам само забелешка за ди мариа,мора да си ја подобри завршницата,тие акции и пробиви што ги прави,штета е да не ги круниса со гол..
луѓе,на игуаин што го даде голот со глава,не беше офсајд или така мене ми се чини??
![]()
Пак судиска грешка
Абе и они се луѓе, ептен тешко можат да ги проценат овие тешки ситуации за санкционирање на офсалд или не. Барем не прават киксови како некои коа нема да видат офсајд, а типот е уствари 10км во офсајд.:kesa:
икер е ѕвер, како сакам да ја видам реакцијата на публиката коа им замавна со тоа хартијата:pos2:
Е шо има врска бе, сега место Ди Мариа, Озил или Карваљо, Рафа ќе ни донесеше некои играчи од Ливерпул, како Кончески, Лукас Леива, Н`Гог или пак Киргиакос и ќе бевме и повеќе од совршен тим
Ме мрзи да барам, мислим дека беше и во претходната тема тој разговор, кога некои ме убедуваа дека Бенитез би бил одличен и дека е добар тренер. Се докажа во Интер колку е добар, а богами и во Ливерпул...
![]()
Пак судиска грешка