Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Која му беше поентата на Тој од Спортинг што се бунеше дека добил црвен.У стил-Зоштоо црвен,па ништо не му напраив!!
Ма да помајсторски изведено од страна на Роналдо не можеше да биде.

Многу тежок натпревар и многу ми е мило што тепавме,а со оваа победа мислам дека мотивацијата е на многу високо ниво.Следен натпревар во Ла лига со Билбао(очекувам полесен натпревар) па Ел Класико,па Валенсија,Сарагоса и Севиља.Многу тежок распоред,но очекувам смирена и сигурна игра.Останува да видиме што ќе биде и како што вели Мурињо сега за сега не интересира само следниот противник.

Да не заборавам да го пофалам денес Икер... 2-3 тешки топки одбрани, особено онаа шансата на с.х. веднаш по голот наш.

Абе што ти е тебе:tapp:
Најтешко му беше тоа со весникот:pos::pos::pos:

Весникот му го дадоа онака да земе да чита да не му е досадно на утакмици, секако нема некоја голема работа сезонава :pos:

P.C. Карваљо натпреварот го завршил со контузија на левиот глужд

Многу груба игра од тие Спортинг бе племе и јебем, требаше уште од почетокот да заводиме имавме дости шанси и статива од Игуаин... а во последната минута да не клизнеше тоа копилето тоа ќе беше добра шанса за гол, сепак како и да е им ја скративме радоста на Каталонците и на сите други против нас кои се радуваа до 80та минута, ХАЛА МАДРИД!

Кога ќе ми текне дека Калдерон и Мијатовиќ го бараа Бенитез....морници ми лазат :)

Е шо има врска бе, сега место Ди Мариа, Озил или Карваљо, Рафа ќе ни донесеше некои играчи од Ливерпул, како Кончески, Лукас Леива, Н`Гог или пак Киргиакос и ќе бевме и повеќе од совршен тим :pipi:
Ме мрзи да барам, мислим дека беше и во претходната тема тој разговор, кога некои ме убедуваа дека Бенитез би бил одличен и дека е добар тренер. Се докажа во Интер колку е добар, а богами и во Ливерпул...

уф многу лоша игра и од двете екипи,особено од спортинг,не фер и груба игра, и иако мислев дека ќе тепаме убедливо среќен сум што тепавме макар со 0:1..
бенз звер,во интер ето си ја жртвуваше позицијата за тимот,тука тоа е бензема,ако не му оди со голови тогаш одлично му оди со асистенции..
имам само забелешка за ди мариа,мора да си ја подобри завршницата,тие акции и пробиви што ги прави,штета е да не ги круниса со гол..
луѓе,на игуаин што го даде голот со глава,не беше офсајд или така мене ми се чини??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom