Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е за она на Роналдо на крајот рака му давам. Не само за изнудениот фаул и црвениот картон туку за понашањето после него. Аууу срце ми се исполни... пресреќен сум.

Де ако може некој да го најде оној типот што надмавна над Роналдо со чадорот кога му го направија оној стартот на крајот што типот си доби црвен.

Не е крив озил толку можеше да се игра, ептен беа затворени копилињата, ми се напрај ќејфот шо им ебавме матер, педери ќе лежат по терен по 10 минути, убо на крај роналдо им го лупна црвениот.

После фаулот за црвен Роналдо им викаш mas mas (уште уште), го утепаја денеска :)
Колку ми е ќејф што се дроба овја од барШИТлона, мераци :)

Ауууууууууууу!!!

Барајте слика од реакцијата на Роналдо, брзо!! :)

Ми се наполни душава..Ваква победа е најслатка :tv: Честита нека ни е !! :back:

Победа. Јас сум потполно задоволен. Можевме многу лесно да заминеме со еден бод од Ел Молинон. Меѓутоа, за тоа се погрижи Игуаин после ударот со глава на Бензема кој повторно внесе живост во играта. Првото полувреме беше лошо, имаше многу фаули од страна на Спортинг, и никако не можевме да ја развиеме играта. Второто полувреме беше поразлично затоа што овие дебиливе не фаулираа толку. Повеќето од играчите одиграа добро, малку потфрли Озил, губеше топки, предолго мислеше при додавањата, и ништо конкретно не направи. Игуаин така-така, не можеше ништо повеќе да направи, освен за промашувањето, ако не победевме тој ќе беше главниот кривец, затоа што на вакви натпревари мора да се користи и најмалата шанса. Роналдо исто солиден, мада не го покажа цел свој квалитет, не можеше.

Малку ми беше чудна онаа замена Ди Мариа - Бензема, затоа што Ангел играше добро, и беше меѓу подобрите играчи на теренот. Бензема четврти пат по ред влегува во игра како резерва, четврти пат по ред асистенција, мислам дека Мурињо конечно му ја најде позицијата, а тоа не е класичен напаѓач, туку втор напаѓач. Чаби и Кедира стандард добро, одбраната во некои ситуации беше изиграна, но се на се, солидна.

Судењето беше катастрофа, не само за чистиот поништен гол на Игуаин, туку и поради несанкционирањето на многуте груби фаули на играчите на Спортинг. Али, веќе се навикнавме на тоа. Сега за повеќето од играчите следуваат пријателски натпревари со своите репрезентации, се надевам нема да се повреди никој. Хала Мадрид !

Абе приметувате дека Озил игра само на Бернабе? Или мене така ми се причинува?

Како да игра ??? овие од хихон беа скроз затворени плус коа ќе фатеше топка одма двајца му одеа кон него.

Ди Мариа се откриваше и трчаше многу, но доста грешеше, сите тие нафрлувања негови беа катастрофални(поради тоа беше изваден). Бензема најзаслужен за победата повторно и стварно е најслатко коа победуваш на крај, а останатите педери умираат(мајката да им ја ебам).

Честито победа

Касиљас...ахахаха...со весникот.Иначе спореед мене најтешката утакмица годинава,која ја завршивме со одличен исход.Хала МАдрид

Да не заборавам да го пофалам денес Икер... 2-3 тешки топки одбрани, особено онаа шансата на с.х. веднаш по голот наш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom