Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па видете како не му ги рачунате на Зидан годините во Марсеј така не му ги рачунајте и тие на Ронаалдо во Псв..али ајде нема врска
имаше он и несрека со таа повредата..затоа и толку падна во играта...за мене роналдо пред повредата и после неа беа сосем различни фудбалери...ааа за зидан...
тој човек кога го гледаш мислиш дека лебди...таква контрола....затоа на мене повеке ми се допага а и плус позицијата што ја играше повеке ми се допагаше од таа на роналдо ама тоа е мој субјективен став..факт е дека и двајцата се живи легенди во фудбалот...и двајцата најдобри во последните 15 години...али ако зборуваме за најдобар играч без сомнение Марадона па после доагаат Зизу и Роналдо заедно со Лаудруп и Кројф

^ За Бордо вадља мисли нема врска исто е : )))

Гледам прајте муабет за Зидан и Роналдо па ми текна на утакмицава ..

Цел Олд Трафорд беше на нозе и му аплаудираше на феноменот на крај на утакмицата :)

Кан и Бордо па после отиде во Јувентус. ^ Иначе роден е во Алжир. :)

Не ги споредувајте зашто различни се позициите, а ако гледате кој бил поуспешен говорат наградите. Иако за мене Зидан останува најдобриот што некогаш заиграл во Реал. На мноогу малку пониско ниво се Фиго Роналдо Гути Раул. Едноставно најдобрите....

^ За Бордо вадља мисли нема врска исто е : )))

Гледам прајте муабет за Зидан и Роналдо па ми текна на утакмицава ..

Цел Олд Трафорд беше на нозе и му аплаудираше на феноменот на крај на утакмицата :)

Не го отворив видеото али претпоставувам дека е 23 април 2003 година, четвртфинале Лига на Шампиони, дефинитивно најдобриот натпревар на Реал за мене во последните 10 години. 3 гола на Роналдо до 70 минута и чао пријатно. :)

Ова медиумиве денес го направија Жозе диктатор... ги терал играчите да тренираат, срамота :)
Jose Dictator, Real Mounarchy :pos:

Zidan ja zapocna vrvnata kariera od 96 godina koga premina vo Juve, a Ronaldo isto taka od 96 koga premina vo Barsa...:smir:
зидан од јувентус премина во реал мадрид
според мене мислам дека роналдо (стариот) е најдобар поединец во изминатата деценија.

^
тоа е многу добро напишано ,,поединец,,но ништо повеке од тоа..најдобар поединец во последните 15 година _факт-големо ДА
но кога се доага до креативност, пас, контрола, мотиватор мислам дека тука Зидан и прилично над роналдо...
но кога се доага до дриблинзи тука роналдо е неприкосновен...
ама ајде оваа е глупа дискусија ;)..како што напишаа горе двајцата играат на различна позиција..и неможеш да ги споредуваш
а за тоа дека двајцата се генијалци тоа е ФАКТ

Епа значи тие докторите на Мадрид се стварно чудни...
кака,гаго,пепе,каналес ...секоја недела нова повреда:toe::toe::toe:

Може да се споредуваат по тоа што Роналдо беше од мал вистински феномен и господ му дарил непосрен талент и го докажа тоа уште кога беше 17-18 години во ПСВ кога даде 40 и кусуро голови..за зидан кажано е се кој е и што е но не заборавајте дека до 24-25 години никој не го знаеа и подоцна изгради маестрална кариера..сепак да не заборавиме еден е ФЕНОМЕНО....!

@Shuriken
Place of birth Marseilles, France(Wikipedia);):)
мајка му и татко му се доселеници од Алжир(знам јас деко тој има Алжирско потекло)но
Зинедине Јазид Зидане е роден во Франција...;)))

за најдобар играч покрај тие што ги спомнавте според мене и роберто карлос е до нив,иако е одбрамбен сепак беше неверојатен играч!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom