Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да се потсетиме малку на Кака кога беше фит. Јес да се на се 4/9 месеци беше фит али коа ќе се опорави како што треба верувам дека ќе го гледаме вистинскиот Кака
Ја би му дал барем уште 1 шанса. Да остане барем до крајот на сезонава

Како што рече и Мурињо: Ерата на Пеле била далеку пред мене, за мене најдобриот играч што сум го видел е Роналдо

Кога дечково ќе се најдеше со топка во шеснаесетерец, резултатот на семафорот автоматски се менуваше !

Мојот идол, за мене најдобриот на сите времина. Човекот поради кој го засакав фудбалот и Бразиу :)
Чест ми е што живеев во времето кога тој царуваше на терените ! Нека биди среќен сега откако ќе се пензионира, а дека ќе се роди некој барем блиску до неговата генијалност, чувство за гол и дриблинг, чисто сумњам !

Како што рече и Мурињо: Ерата на Пеле била далеку пред мене, за мене најдобриот играч што сум го видел е Роналдо
Сигурно еден од најдобрите играчи што заиграле некогаш фудбал во целиот свет!!!
Но мора да напоменам дека најдобар играч на сите времиња ... сигурно е Зинедин ЗидаН!!!
Тој човек имаше тајминг за секоја топка , имаше очи на секој дел од телото , имаше сенс , имаше техника ... едноставно имаше све што никој друг за сега немал!!!

Сигурно еден од најдобрите играчи што заиграле некогаш фудбал во целиот свет!!!
Но мора да напоменам дека најдобар играч на сите времиња ... сигурно е Зинедин ЗидаН!!!
Тој човек имаше тајминг за секоја топка , имаше очи на секој дел од телото , имаше сенс , имаше техника ... едноставно имаше све што никој друг за сега немал!!!

Зидан беше генијален, неповторлив, знам што напишав во претходниот пост за Роналдо, дека е недостижен и слично, но тоа затоа што ми е омилен и за мене секогаш ќе е така. Единствени што би ги споредувал со Роналдо се Зизу и секако, Фиго .

Зидан и Роналдо, двајцата најдобри играчи што сум ги гледал со мои очи. Горд сум што тие двајца играа заедно во Реал Мадрид.

Младиот англиски глумец Кирон Ричардсон, кој неодамна јавно призна дека има обратна сексуална наклонетост, му изјави љубов на Кристијано Роналдо. Тој со задоволство би го примил во кревет најскапиот фудбалер на светот. За него токму крилото на Реал (Мадрид) и португалската репрезентација е идеалот за маж, пренесува бугарскиот спортски портал Спортал".
- Дајте ми го Кристијано Роналдо, изјави надежниот 24-годишен актер, кој додаде дека добива повеќе понуди откако ја открил своја сексуална ориентација.

За Кристијано Роналдо одамна се шушка дека паѓа на мажи, а жените за него се само покритие. Тој многу пати дал повод за таквите коментари поради неговиот блескав метросексуален изглед - атлетското торзо, залижаната коса, блескавите бели заби, тесните шорцеви и тенисерки, многу накит...

Летоска, тој дури стави цвет зад увото за време на својот одмор во Италија. Годинава голгетерот на Реал (М) беше фатен од папарацото на "Дејли мејл" на забава во геј-бар во Њујорк. Уште попикантно е што тој беше во друштво на Ленс Бас од Ен синк, кој пред четири години призна дека е на левиот брег. Потоа манекенот беше забележан како се забавува во чисто машко друштво на моторен чамец крај португалскиот град Алгарве. Тоа се случи веднаш откако Кристијано го шокира светот со признавањето дека станал татко на момче. Мајката на детете е непозната...

Нова потврда дека Роналдо е бисексуалец дојде со неговото признавање за поддршка на еднополовите бракови. Гејовите исто така го сакаат Роналдо - во 2008 година го избраа за светска геј-икона број 1, што во минатото беше Дејвид Бекам.

Сепак, нема сигурна потврда дека Кристијано Роналдо легнува со мажи. Напротив дури неговата врска со рускиот супермодел Ирина Шејк, започната на почетокот од годинава и стана јавна во мај, изгледа е се посилна. Иако убавицата живее во Њујорк, тие наоѓаат време еден за друг. Потврда за тоа стигна завчера кога убавата двојка беше снимена на излегување од ресторан во Мадрид.

Ќе ни се врати Рони во форма ако го плесне овој младичов :)

најдобар ИГРАЧ на сите времиња...:))))))))
1.марадона
2.
3.
4.Зидан
5.Лаудруп
6.Роналдо
7.Кројф

а и уште нешто пред спиење..
кака не може да заборави да игра фудбал преку нок----ФАКТ

El Fenomeno & Zizu...najdobri igraci poslednite 10 godini sto se pojavile na fudbalskata scena, so svoite posebni sposobnosti od ostanatite, SIGURNO!!!

nov19ziz.jpg

p12_Ronaldo-zidane.jpg

galacticos-real-madrid.jpg

g0810.jpg

МУнархија во Реал Мадрид. :)) Мурињо контролирал се: Безбедноста, патувањата, хотелите, медицината, пресовите, готвењето и рекламите. :)

Најдобриот играч за мене на сите времиња бил и ќе остани Роналдо..секоја чест на можностите и квалитетот на Зидан но сепак тоа се двајца различни играчи но заборавате дека Роналдо беше феномен каде на 17 години правеше даар мар на терените и во ПСВ даде 40 и кусуро голови во првата сезона а подоцна во Барса 47 што доволно кажува каков талент беше..а Зидан направи кариера после 25 години а пред тоа играше во бордо и марсеј и никој не го знаеше..иако беше вистински генијалец сепак еден е фемоненот..тука во оваа класа може да се стават исто така Роналдињо(волшебник) и Месси(слична приказна како Роналдо ..од малолетен правеше дар мар и на 23 години има освоено милион награди и постигнато над 130 голови за Барселона).....па во втор ранк после овие мајстори се виртуозите Дел Пјеро и Раја Гигс ...итн!

@Nero
имА една друга страна....
не заборавај дека зидан играше топ фудбал 10 години а роналдо и роналдињо 4...
иначе читам дема Моу е задоволен со напредокот на Марсело и колку тој се подобрил во одбрана..
Чим Мурињо така вика ајде и јас да му верувам :))):toe:

@Nero
иначе читам дема Моу е задоволен со напредокот на Марсело и колку тој се подобрил во одбрана..

Мал си ти затоа си го гледал Роналдо само 4 години.
Роналдо играше топ фудбал низ цела кариера со исклучок на паузата и по враќањето од неа не му требаше многу време да се врати во форма и пак да растура. Неверојатен талент, докажан уште во неговите рани години, три пати избран за најдобар фудбалер на светот, најдобар напаѓач на сите времиња на светско, ред брoј други награди, докажувања во неговата кариера, па не за џабе го викаме Феномен.
Не би сакал да спорам кој од нив беше подобар, Зидан беше играч кој и стаклена топка да му дадеш немаше да ја скрши.
Мило ми е што и двајцата играа во Реал.

@Nero
Кој 4 бе златен.......од 0д 96 до 98,,,3 сезони.....Ко се врати од повредата.....од 2001,па до негде 2006/7......Дури не се повреди во МИлан.......Даде отприлика онолку голови колку шо изигра и Утакмици....Па и на 32 години во Коринтианс со 90 и кусур кила.даде 17 гола на 28 утакмици........Факт е дека кај шо заигра Роналдо,остави белег.....исто како и Зидан!:smir:

Кој 4 бе златен.......од 0д 96 до 98,,,3 сезони.....Ко се врати од повредата.....од 2001,па до негде 2006/7......Дури не се повреди во МИлан.......Даде отприлика онолку голови колку шо изигра и Утакмици....Па и на 32 години во Коринтианс со 90 и кусур кила.даде 17 гола на 28 утакмици........Факт е дека кај шо заигра Роналдо,остави белег.....исто како и Зидан!:smir:

Роналдо беше дел од Бразилската репрзентација кога беа шампиони 1994

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom