Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дома или гости?!![]()
Мурињо ги покажува своите дефанзивни способности.
п.с - Првиот натпревар од сезоната против Мајорка ќе се игра на 29 август (недела) во 21:00.
Чекај малку,се заебаваш?Чувај боже-кој баксуз сме.Каде прочита?Просто не ми се веруваБензема се повредил на тренинг денеска. Го повредил глуждот и им се придружил на Pepe, Garay, Albiol и Kaka..
НАЖАЛОСТ!божееее што овие Арсенал ке го имитираат ..:kesa:
почеток на сезона а на нас ни фалат 5 играчи
јас си имам мој субјективен став, а ако си оди Лас тоа ке биде поради мурињо и додека беше во Челзи не му се
допагаше всушност мислам и дека тој беше човекот што го продаде во Портсмут.![]()
Не сум многу за продавање на ВДВ. Првин нека ги продадат М. Диара и Дренте, па после ако стигне добра понуда за ВДВ нека го дадат. Зашто ако остане он ке биде спремен да грее клупа, Озил ке си игра прва постава. Како што сме тргнале со повредиве ако се деси Озил да се повреди, а на нас ВДВ ни е продаден кој ке го замени Каналес? Ве молам не ме смејте, да Каналес е стварно талент, али млад е. Нема да се снајде ке излезе на терен и ке му се тресат нозе, како што беше и против Баерн Минхен. Така да освен ако не стигне некоја стварно добра понуда што ке биде тешко да се одбие тогаш нека го дадат у спротивно ВДВ ке биде потребен. + лојален е ептен дечкото и послушен е.