Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
озил го направивте најак играч на светот,готово се распага светот,ако изиграл добро на светско не значи дека ке игра и у реал,германија и шпанија се различни земји,ке покаже времето..

moudefiende.jpg

Мурињо ги покажува своите дефанзивни способности. :)

п.с - Првиот натпревар од сезоната против Мајорка ќе се игра на 29 август (недела) во 21:00.

^ Гости.

Иначе, на CadenaSeр пишува дека најверојатно тројцата играчи кои ќе го напуштат тимот сезонава се Рафа ВДВ, Мамаду Диара, и Лас. Ако стварно се случи да го продадат Ласана, нека иде у курац управата.

јас си имам мој субјективен став, а ако си оди Лас тоа ке биде поради мурињо и додека беше во Челзи не му се
допагаше всушност мислам и дека тој беше човекот што го продаде во Портсмут.:toe:

Лас за мене е најдобриот на таа позиција, после Чаби.

Бензема се повредил на тренинг денеска. Го повредил глуждот и им се придружил на Pepe, Garay, Albiol и Kaka..
Чекај малку,се заебаваш?Чувај боже-кој баксуз сме.Каде прочита?Просто не ми се верува

јас си имам мој субјективен став, а ако си оди Лас тоа ке биде поради мурињо и додека беше во Челзи не му се
допагаше всушност мислам и дека тој беше човекот што го продаде во Портсмут.:toe:

Точно е дека уште во Челзи не му се допаѓаше оти на таа позиција ги имаше Есиен, Макелеле, Џереми, кои беа далеку поскусни од него, а Лас имаше само 19-20 години. А сега, по овие 5 години шо поминаа мислам дека Лас прерасна во класа играч, со неговата брзина и агресивност која е многу потребна за таа позиција. Ако се случи тој да биде продаден, Мурињо ќе треба да смета на балерината Гаго кој е два пати послаб од Лас, и кој според мене уште лани требаше да биде во друг клуб од типот на Еспањол.

Лас > Кедира >> Гаго

Не сум многу за продавање на ВДВ. Првин нека ги продадат М. Диара и Дренте, па после ако стигне добра понуда за ВДВ нека го дадат. Зашто ако остане он ке биде спремен да грее клупа, Озил ке си игра прва постава. Како што сме тргнале со повредиве ако се деси Озил да се повреди, а на нас ВДВ ни е продаден кој ке го замени Каналес? Ве молам не ме смејте, да Каналес е стварно талент, али млад е. Нема да се снајде ке излезе на терен и ке му се тресат нозе, како што беше и против Баерн Минхен. Така да освен ако не стигне некоја стварно добра понуда што ке биде тешко да се одбие тогаш нека го дадат у спротивно ВДВ ке биде потребен. + лојален е ептен дечкото и послушен е.

Знаете што му направи Мур на Лас во Челзи, пред да го продаде ? Го стави десен бек, и кога го продаде изјави дека имал многу играчи на таа позиција. Ова го читав од поодамна и ми остана во сеќавање. Еве сеа дежа-ву, го стави десен бек со Баерн, па можно е и да си замине. :icon_lol:

Не сум многу за продавање на ВДВ. Првин нека ги продадат М. Диара и Дренте, па после ако стигне добра понуда за ВДВ нека го дадат. Зашто ако остане он ке биде спремен да грее клупа, Озил ке си игра прва постава. Како што сме тргнале со повредиве ако се деси Озил да се повреди, а на нас ВДВ ни е продаден кој ке го замени Каналес? Ве молам не ме смејте, да Каналес е стварно талент, али млад е. Нема да се снајде ке излезе на терен и ке му се тресат нозе, како што беше и против Баерн Минхен. Така да освен ако не стигне некоја стварно добра понуда што ке биде тешко да се одбие тогаш нека го дадат у спротивно ВДВ ке биде потребен. + лојален е ептен дечкото и послушен е.

Taka e. se soglasuvam.

Мурињо го играше Лас десен бек во Челзи. И тоа му ги памтам утакмиците на Лас во Челзи како десен бек, и може нема да ми верувате ама уште од тогај ме привлече Лас, стварно и тогаш беше многу добар и се чудев кога слушнав дека го продаде на Арсенал. И таму не се изнаигра многу, иако на утакмиците на кои играше се прикажа и повеќе од солидно.
Едноставно не го мириса многу Мурињо изгледа, а според мене е појак и од Кедира и од Гаго (за вториов не ни сакав да ги споредувам, ама ајде). Ако го продаде да иде у курац Мурињо...

Иначе до кога со повредиве бе? :( Ова више не е на добро, 3-ца дефанзивци ни се повредија а еве и сега Бензема. Таму каде што сме најтенки таму ни се повредуваат играчи :(

ке видиме..која дата сме денес 19, преодниот рок завршува на 30 до тогаш мора се да се знае..

А чекај, кај видовте дека Бензема се повредил? На официјалнава нема ништо...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom