Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пишува на официјална, во известувањето за денешниот тренинг.

Por otro lado, Karim Benzema tuvo que retirarse de la sesión por precaución al sufrir un golpe en el tobillo en un lance del partidillo.

Од друга страна, Карим Бензема мораше да се повлече од тренингот поради повреда на глуждот која ја здобил во текот на тренинг-натпреварот.

Али чим нема Parte medico за него, не е страшно.

Пишува на официјална, во известувањето за денешниот тренинг.

Por otro lado, Karim Benzema tuvo que retirarse de la sesión por precaución al sufrir un golpe en el tobillo en un lance del partidillo.

Од друга страна, Карим Бензема мораше да се повлече од тренингот поради повреда на глуждот која ја здобил во текот на тренинг-натпреварот.

Али чим нема Parte medico за него, не е страшно.

На тоа и ја мислев. Затоа реков дека не е сериозно.

Битно првава утакмица тешко дерби ќе ни биде.....Али подобро така,да си ја сфатиме работата озбилно!:smir:

Битно првава утакмица тешко дерби ќе ни биде.....Али подобро така,да си ја сфатиме работата озбилно!:smir:

Со Лаудруп на клупата на Мајорка, претешко ќе биде. Али и лани така викавме тешко тешко, па 4 комада попија. :)

Засега не се знае колку е озбилна повредата на Бензема но со сигурност ке биде спремен за почетокот на Примера која започнува на 28 Август.

Рафаел Ван Дер Варт:Ке се борам за место во првиот тим !
"Доаѓањето на Озил не ми претставува никаков проблем.Ке се борам за своето место ,клубот не разговараше со мене но Мурињо да , впрочем тој на сите ни рече дека ке добиеме свои шанси.Да се игра за Реал е многу тешко , поготово кога имате толку квалитетни соиграчи , но јас сакам да останам и знам дека многу ке играм.Против Стандард не направив многу , дадов многу убав гол но сепак натпреварот беше пријателски.Но секако јас сум среќен бидејки дадов гол."

јас си имам мој субјективен став, а ако си оди Лас тоа ке биде поради мурињо и додека беше во Челзи не му се
допагаше всушност мислам и дека тој беше човекот што го продаде во Портсмут.:toe:

Јас мислам Мурињо беше тој што му рече на Ласс дека од него ќе направи светска класа играч (уште во Челзи ова) или грешам ?

znaci plitko razmisluvanje cccc,. Leon bile dzabe frleni pari, aj da kupime samo 11 igraci i tolku sve drugite za dzabe. i sfatete granero nema da bide prodaden pod nieden uslov

друже плитко или длабоко јас си кажав што мислам и се надоврзав на тој пред малку што спомна за тоа , а иначе за Леон дека се џабе фрлени пари понатака ќе се увериш и ќе размислиш кој плитко размислува у случајов, и дај не ми го дудлај без везе прочитај прво убаво па после коментирај не спомнав нигде дека треба само 11 играчи да се купат, и не го тапи со тој Гранеро знаеме дека нема везе и ќе преспие цела сезона на клупа

младе моу беше тој што го продаде од челзи..
барем мислам дека беше така

младе моу беше тој што го продаде од челзи..
барем мислам дека беше така

Во ред за тоа, ама мислам имав прочитано како му рекол дека ќе го направи, или му кажал дека од него ќе биде голем играч. :smir:

Полицијата спроведе истрага во фудбалските клубови Реал Мадрид и Барса откако било дојавено дека банда провалила во нивните простории. Од просториите на Реал се украдени 9 трофеи од ЛШ, 31 трофеј од Лигата и 17 трофеи од купот, ............................................

а од просториите на Барса се...украдени 5... миксери, шољи за кафе и 10 крпи

Полицијата спроведе истрага во фудбалските клубови Реал Мадрид и Барса откако било дојавено дека банда провалила во нивните простории. Од просториите на Реал се украдени 9 трофеи од ЛШ, 31 трофеј од Лигата и 17 трофеи од купот, ............................................

а од просториите на Барса се...украдени 5... миксери, шољи за кафе и 10 крпи

Мора да се шалиш...извор?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom