Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку и да имат ќар нема да трае вечно ништо не е вечно 1 ден ќе има банкрот дали реал или некој друг од поголемите фудбалски клубови нема да е елитен како сега:toe:

И ова е заклучокот. :pos2::pos2:

Многу креативен. Комплименти.

Значи АЈ КЈУ проверувајте пред да се учлени некој.

Тешко дека МП ќе си ја смени тактиката во последните 5 кола. А и тешко дека Бенз и Гонзало ќе играат заедно од прва минута на некој од следниве натпревари. Не верувам.

Јас би сакал да играме и со еден деструктивец, но имаме многу играчи за таа позиција па ај „мора“ да се игра со двајца. Али за наредна сезона доколку се купува Силва или сличен профил на играч како него, мора да се игра со еден ДМ. И поради тоа мора да се продаде еден од овие што ги имаме... Гаго, Ласс, Мамаду.
Гаго не би го продал зошто е млад, и има во него добра резерва. Помеѓу Ласс и Мамаду... поверојатно Мамаду.

А игра со две напаѓачки крила, Кака како офанзивец и Чаби позади, макар и со еден напаѓач би била екстра.

Скоро сите поголеми тимови имаат таква тактика, со еден класичен и два крилни напаѓачи, тоа е најпопуларната формација моментално. А нашиве би можеле да се вклопат во неа одлично.

Али тоа за наредна сезона, има време.... :)

Лас у никој случај! По само 2-3 лоши утакмици заборавивте изгледа кој ни беше најконстантен и најдобар играч во последнава година. Гаго или Мамаду, еден ќе лета од овие двајца, Мамаду мислим дека ќе биде.

Лас у никој случај! По само 2-3 лоши утакмици заборавивте изгледа кој ни беше најконстантен и најдобар играч во последнава година. Гаго или Мамаду, еден ќе лета од овие двајца, Мамаду мислим дека ќе биде.

Се сложувам. Нема место за него во овој тим. Не повеќе.

Ако го шитнат Лас, ќе се направи преголема грешка. После Макелеле, единствено он се покажа одлично на таа позиција. Може у последно време малце е тапа, ама секој играч си има лош период, па така и он. Ќе се врати на формата кога царуваше на средината од теренот.

Најпаметно ќе биде да се продадат Гаго и Мамаду. Гаго никогаш ми нема оставено некој впечаток.. Дечкото е премногу бавен и не се труди ич. Ако Ман. Сити е уште заинтересиран за него, најдобро ќе биде да оди таму, а ем од тоа арапите може салам пара да се извади. Мамаду си е веќе завршена приказна. Ќе бидам изненаден доколку остане следната сезона у тимот.

Wenger said: "It was surprising that they [Real Madrid] got rid of Wesley Sneijder and Arjen Robben, who have both done well in the Champions League.
"Maybe it's worth waiting outside their stadium and seeing what players they let go this summer!"

Сите асистенции на Марсело, само онаа од синоќа ја нема мислам, најдобрата. :)

Wenger said: "It was surprising that they [Real Madrid] got rid of Wesley Sneijder and Arjen Robben, who have both done well in the Champions League.
"Maybe it's worth waiting outside their stadium and seeing what players they let go this summer!"
Да преведеше немаше да биде лошо... Јас знам англиски ама некој друг незнае :pipi:

Ај шо зборуваш ?

Хаха браво мали, фраер си :)

Да преведеше немаше да биде лошо... Јас знам англиски ама некој друг незнае :pipi:

;)

Венгер кажува како бил изненаден во тоа што Реал ги шитнал Снајдер и Робен, поради тоа што изиграле добро во ЛШ, па во шала изјавува како "ќе чека надвор од стадионот" да види кого ќе испуштат летово(во смисла дека испуштаат потребни играчи).

CARTER go home:helou:

Искрено чудни луѓе сте вие...Разбирам да беше провокација, али со вас обична најнормална дискусија неможе човек да започне и тоа за вашиот тим..

Стварно некогаш сте многу смешни, или не знам како да ве наречам, после се жалите кога низ другите фан-клубови не ве посакуваат, и сите ви враќаат со слични постови како што вие му вративте на Картер.

Ништо лошо не пиша Картер, за тоа се и направени фан-клубовиве, не мора само ние за Реал Мадрид да пишуваме тука, добро ќе биде и кога некој останат вака ќе се замеша. Али очигледно некој од вас тоа тука не го разбираат.

Стварно некогаш сте многу смешни, или не знам како да ве наречам, после се жалите кога низ другите фан-клубови не ве посакуваат, и сите ви враќаат со слични постови како што вие му вративте на Картер.

Ништо лошо не пиша Картер, за тоа се и направени фан-клубовиве, не мора само ние за Реал Мадрид да пишуваме тука, добро ќе биде и кога некој останат вака ќе се замеша. Али очигледно некој од вас тоа тука не го разбираат.
ќе биде и тоа некој ден... белки :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom