Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште овој натпревар можеме да уживаме,после следува пеколот и одлуката за оваа сезина.Добро ќе биде сите играчи да ни бидат во добра здравствена состојба и треба добро да се распоредат силите бидејќи можеме да паднеме кондиционо.

Најпаметно е овие 2 утакмици да се воздржи, а за со Атлетико намерно да направи, или ако не успее нека го замоли судијата да му даде.:vozbud:

Со Сантандер нека направи, за со Барса да не игра, и онака е дрво големо. :tv:

Со Сантандер нека направи, за со Барса да не игра, и онака е дрво големо. :tv:

Ејјјјј доста ти, не збори многу многу, ќе зеам ќе те ишишам ќелав, ај ај:) ќе напраам да снема струја цел град за време на ел класико:pipi:

Составот според Марка

capturesn.png

Во второ Гути на местото на Гранеро и очекувам минимум 3 да се достигне просекот во 2010 во втората полусезона Реал нема дадено помалку од 3 гола во примера :tv:

Чаби
Гранеро-Гути

Нема потреба од Лас на вакви натпревари, а и у последно време(ма скоро цела сезона) некако тапа ми игра.

Чаби
Гранеро-Гути

Нема потреба од Лас на вакви натпревари, а и у последно време(ма скоро цела сезона) некако тапа ми игра.
нема фајде од овој горе, не од лас... можда изиграл 2-3 добри цела сезона и ништо повеќе...:tapp:

Составот според Марка

capturesn.png

Во второ Гути на местото на Гранеро и очекувам минимум 3 да се достигне просекот во 2010 во втората полусезона Реал нема дадено помалку од 3 гола во примера :tv:

До кога бе вака со Гранеро прва постава а Гути и Гаго во замени цццццц:nesum::nesvest:

Гути место Гранеро, и топ. Ако може да се каже за Лас дека игра лошо сезонава, за Гранеро ништо подобро неможе да се каже. Не дека игра лошо, ама незнам многу ми кочи акции. Не одговара на играта, единствено центаршутите му се океј.

Сабота 20:00
Реал М - Спортинг Х.

Ве чекам ќец у ќец ајде верувам во вас :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom