Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момчето е добро ама кога ќе се врати после 2 год не играње нема да биде истиот,му посакувам среќа што побрзо да се врати.:smir:Можно ли е момчево што ми стои на аватар да се врати назад... ахх, би менувал титула во лш, за да има нормален живот, и нормално, да се врати на терен.
Момчето е добро ама кога ќе се врати после 2 год не играње нема да биде истиот,му посакувам среќа што побрзо да се врати.:smir:
Рамос има 9 жолти уште 1 и иде аут една утакмица а сеа ги играме најважните и најтешки натпревари оваа сезона
После Атлетико со Барса играме така?
Хихон дома, Гетафе гости, Атлетико дома, Сантандер гости, Барселона дома.
У тој случај нека прави жолт со Атлетико
Рамос е доста темпераментен, и мислим дека уште утре ќе напрае жолт, имам таков предосеќај![]()
Црвен :nenene::kesa:.... така ќе испадне сега црвен наредна со Атлетико жолт и што направиме :pos2:Абе боље сеа да му лупнат црвен, него ли после....т.е што се однесува до мене ич не би сакала, али коа више мора...:S
Абе боље сеа да му лупнат црвен, него ли после....т.е што се однесува до мене ич не би сакала, али коа више мора...:S
Ај па и ти не кобиЦрвен сега...за жут праемо муабет
Ако добие црвен ќе се врати за со Барса у пм
![]()
Не сакаш амаАбе не кобам, ама јбг ако мора да е така, така ќе бидеПа и да се врати за со Барса треба, другиве не ти се битни толку, ќе се врзува некако крај со крај
И кажав јас, значи не сакам ни жолт, ни црвен да добие, али јбг
![]()
зошто мора да е така :pos2: за жолт секако не му бега од овие 3 натпревари ама за црвен :nenene:ама јбг ако мора да е така
Не сакаш ама зошто мора да е така :pos2: за жолт секако не му бега од овие 3 натпревари ама за црвен :nenene: