Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Директен влез во финале .:pos2:
Дај боже поголеми коефициенти да дае да може сингл да ставаме, зашто вака тешко нас.

Можно ли е момчево што ми стои на аватар да се врати назад... ахх, би менувал титула во лш, за да има нормален живот, и нормално, да се врати на терен.
Момчето е добро ама кога ќе се врати после 2 год не играње нема да биде истиот,му посакувам среќа што побрзо да се врати.:smir:

Момчето е добро ама кога ќе се врати после 2 год не играње нема да биде истиот,му посакувам среќа што побрзо да се врати.:smir:

Абе добро, никогаш не се знае. Рубен немаше некоја повреда, како скршеница на нога или счично, па да неможе да ја врати старата форма. Сигурно дека ја одржувал формата (кондицијата), и дека не е до толку во аут. Верувам дека ако му дозволат, дека ќе се врати во онаа форма во која играше. Со среќа нека му е.

Повиканите за мечот со Хихон.

PORTEROS: Casillas y Dudek.
DEFENSAS: Ramos, Albiol, Arbeloa, Metzelder, Marcelo, Garay y Marcos Alonso
CENTROCAMPISTAS: Gago, Lass, Xabi Alonso, Granero, Guti y Van der Vaart.
DELANTEROS: Cristiano Ronaldo, Raúl e Higuaín.

За Кака е веќе познато, не сака МП да ризикува, Бензема почна оваа недела да тренира, мислев дека ќе биде повикан, но ете повторно е изоставен. Се надевам за со Гетафе ќе бидат спремни.

Градското дерби со Атлетико го играме во Недела во 21 часот. :tv:

Рамос има 9 жолти уште 1 и иде аут една утакмица а сеа ги играме најважните и најтешки натпревари оваа сезона
После Атлетико со Барса играме така?

Рамос има 9 жолти уште 1 и иде аут една утакмица а сеа ги играме најважните и најтешки натпревари оваа сезона
После Атлетико со Барса играме така?

Хихон дома, Гетафе гости, Атлетико дома, Сантандер гости, Барселона дома.

Рамос е доста темпераментен, и мислим дека уште утре ќе напрае жолт, имам таков предосеќај :)

И ја имам такво претчувство ама ваљда ќе проба да се воздржи некако од безвезните жолти шо ги праи

Абе боље сеа да му лупнат црвен, него ли после:)....т.е што се однесува до мене ич не би сакала, али коа више мора...:S

Абе боље сеа да му лупнат црвен, него ли после:)....т.е што се однесува до мене ич не би сакала, али коа више мора...:S
Црвен :nenene::kesa:.... така ќе испадне сега црвен наредна со Атлетико жолт и што направиме :pos2:

Ај па и ти не коби :) Црвен сега...за жут праемо муабет :) Ако добие црвен ќе се врати за со Барса у пм :)

Ај па и ти не коби :) Црвен сега...за жут праемо муабет :) Ако добие црвен ќе се врати за со Барса у пм :)

Абе не кобам, ама јбг ако мора да е така, така ќе биде:toe: Па и да се врати за со Барса треба, другиве не ти се битни толку, ќе се врзува некако крај со крај:) И кажав јас, значи не сакам ни жолт, ни црвен да добие, али јбг:)

Абе не кобам, ама јбг ако мора да е така, така ќе биде:toe: Па и да се врати за со Барса треба, другиве не ти се битни толку, ќе се врзува некако крај со крај:) И кажав јас, значи не сакам ни жолт, ни црвен да добие, али јбг:)
Не сакаш ама
ама јбг ако мора да е така
зошто мора да е така :pos2: за жолт секако не му бега од овие 3 натпревари ама за црвен :nenene:

Не сакаш ама зошто мора да е така :pos2: за жолт секако не му бега од овие 3 натпревари ама за црвен :nenene:

Е дааааа бееее...па може нема ни жолт да добие:baeh:

колку само ќе му дадат одма хахаха:pipi::back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom